Tüdőrák kezelése Törökországban

Tüdőrákos kezelést fontolgat Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az isztambuli kezelésről, a gyógyulásról és a költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi kezeléshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a tüdőrák kezeléséről Törökországban, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török orvosoknál. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a tüdőrák kezelése Törökországban?

A tüdőrák kezelés minimális költsége Törökországban körülbelül 9000 euró. Teljes árajánlatot tudunk adni Önnek, amely tartalmazza a kórházi kezelés, a gyógyszerek, a szállítás, a szállás és a fordítás költségeit. Valamint a műtét utáni utókövetés.

A törökországi tüdőrákkezelés teljes árát számos változó befolyásolja. Az első és legfontosabb a rák stádiuma. Ha a betegséget nagyon korán felfedezik, a kezelés nem tart sokáig. További változók a következők

  • Az eset összetettsége,
  • A választott terápia,
  • A sebész és az onkológus díjazása,
  • A kórházi tartózkodás, beleértve a nyújtott szolgáltatást is.
Tüdőrák kezelése Törökországban9000 €

Fókuszban a tüdőrák kezelése Törökországban

A tüdőrákkal való küzdelem kétségtelenül az egyik legnagyobb küzdelem, amellyel egy ember szembenézhet. Ez már a diagnózis felállításakor elkezdődik. Már az is megpróbáltatás, ha tudod, hogy ez az aljas betegséged van. Ezután el kell mondania a hozzátartozóinak, mert az ő erkölcsi támogatásuk nélkül még nehezebbé válik a küzdelem.

A betegnek ellen kell állnia a betegség agresszivitásának. Emellett magas színvonalú kezelésre van szükségük, ha győztesen akarnak kikerülni ebből a csatából. A tapasztalt onkológus szakember beavatkozása feltétlenül szükségessé válik. Csak ő tudja meghatározni az ideális terápiás protokollokat, a betegség stádiumától függően.

Sok beteg dönt úgy, hogy a tüdőrák kezelését Törökországban végzi el. Ez az ország az orvosi turizmus legjobb célpontjaként ismert. Minden évben a világ minden tájáról utaznak ide betegek a legkülönbözőbb betegségek kezelésére. Sokan közülük úgy döntöttek, hogy orvosi utazási szakemberekre bízzák tartózkodásuk megtervezését.

Olvassa el a törökországi Parkinson-kór kezeléséről és az isztambuli szívbillentyűcsere-műtétről szóló írásunkat.

Milyen a tüdőrák kezelése Törökországban?

Mi a tüdőrák?

A legfrissebb adatok szerint Franciaországban több mint 33 000 férfi és több mint 19 000 nő szenved ebben a ráktípusban. A betegek átlagéletkora 65 év. A betegség előfordulása a férfiak körében magasabb. Ez a negyedik leggyakrabban diagnosztizált rákos megbetegedés. A prosztata-, az emlő- és a vastagbélrák mögött áll. Meg kell jegyezni, hogy a betegektúlélési aránya továbbra is meglehetősen alacsony. Ez mindössze 5 év.

Ezt figyelembe véve a tüdőrák nagyon halálos betegség. A hörgőkben vagy a tüdőalveolusokban lévő kóros sejtek ellenőrizetlen fejlődése váltja ki. Ezek a sejtek rosszindulatú vagy rákos daganatot alkotnak.

A mindennapos dohányzás a tüdőrákoka. De más tényezők is elősegítik a kialakulását, mint például :

  • A családban előfordult hörgőrák,
  • A légszennyezés,
  • Mérgező anyagoknak, például nyersolajnak, azbesztnek és radonnak való kitettség,
  • Sugárzásnak való kitettség.

Mi a helyzet a tünetekkel?

A betegség meglehetősen alattomos. A tünetek későn jelentkeznek. A rák gyakran előrehaladott stádiumban van, mielőtt diagnosztizálnák. Ez megnehezíti a kezelést. A mellkasi fájdalom, a légzési nehézség, a tartós köhögés és a véres köpet a figyelmeztető jelek.

Tüdőrák kezelése Törökországban

A tüdőráknak két típusa van. A dohányzással összefüggő kissejtes tüdőrák (SCLC) a legkevésbé gyakori. Gyorsan fejlődik és terjed. A nem kissejtes tüdőrák (NSCLC ), például a laphámrák, a gyakoribb forma. Lassabban fejlődik. Törökországban a tüdőráknak különböző kezelési formái vannak.

  • Az onkológiai műtét áll a lista élén. Ez lehetővé teszi a daganat egyszer és mindenkorra történő eltávolítását. Az onkológus gyakran ajánlja ezt a kezelést NSCLC esetén. A sebész lobektómiát végez, amikor a rák kezdeti stádiumban van. Ennek a műtétnek a célja a tüdő egy részének eltávolítása. A pneumonektómiát akkor végzik el, ha a daganat már elterjedt. Ezt a szerv teljes eltávolításának nevezik.
  • A kemoterápia egy másik jól ismert orvosi kezelés. Ez a rákellenes gyógyszerek injekcióban vagy szájon át történő beadásából áll. A kemoterápia célja az egyes rákos sejtek elpusztítása és szaporodásuk megakadályozása. A kezelés elősegíti az egészséges szövetek helyreállítását is. A kemoterápiát a műtét előtt és/vagy után lehet ütemezni.
  • A sugárterápiát önmagában vagy kiegészítő kezelésként alkalmazzák. Az onkológus akkor alkalmazza ezt a technikát, ha a daganat nem műthető. A sugárterápia alkalmas az áttétes rák kezelésére is. Célja a rákos sejtek elpusztítása nagy energiájú sugárzással.
  • Az immunterápia a tüdőrák új kezelése Törökországban. Az immunrendszer stimulálására fejlesztették ki. Ezért képes lesz arra, hogy maga is elpusztítsa a rákos sejteket.
  • A célzott terápia során gyógyszereket használnak a rosszindulatú sejtek ellen. Ezek többé nem lesznek képesek szaporodni vagy terjedni. Ezt a nem invazív terápiát elsősorban gyermekeknél alkalmazzák.

Kinek érdemes tüdőrákkezelésen részt vennie Törökországban?

Bárki számára alkalmas, aki a betegségben szenved. A nemzetközi betegek a betegségük stádiumához igazodó orvosi ellátáshoz jutnak.

Miért érdemes tüdőrákkezelésen részt venni Törökországban?

A tüdőrák kezelése Törökországban ésszerű lehetőség. Tudja meg, miért.

Speciális kezelési lehetőségek

Ez a nyugat-ázsiai ország számostüdőrák kezelésére szakosodott kórházzal rendelkezik:

  • Medicana International istanbul,
  • Antalya Memorial Hospital,
  • Medicana International Ankara,
  • Medical Park tokati kórház Tokatban, Törökországban,
  • Anadolu Medical Centre Kocaeliben,
  • Anadolu Multidiszciplináris Klinika Isztambulban,
  • Biruni Egyetemi Kórház Isztambulban,
  • Medical Park of the University of Istinye Isztambulban.

Mindezek a létesítmények a legmodernebb orvosi létesítményekkel rendelkeznek. A tüdőrák kezelésére szakosodtak. Ezért hozzáértő orvosi csapattal rendelkeznek. A csapat minden szakértője megkapta a betegségben szenvedő betegek kezeléséhez szükséges képzést és tapasztalatot.

Modern, hatékony orvosi ellátás

HaÖn Törökországbanvesz részt tüdőrák-kezelésen , jobb ellátáshoz juthat hozzá. Érdemes megjegyezni, hogy az ország előnnyel rendelkezik ezen a területen. A török kormány jelentős lépéseket tett a helyi egészségügyi rendszer javítása érdekében. Az ország ma már fejlett egészségügyi létesítményekkel rendelkezik. A betegek ellátása a legmagasabb színvonalú, mivel az egészségügyi személyzet is magasan képzett.

Az országban elfogadott terápiás protokollok is jelentősen fejlődtek. A török tudósok fáradhatatlanul dolgoznak a rákkezelés javításán.

Egy kutatócsoport jelenleg egy új gyógyszert kutat. Ezt a tüdőrák kezelésére tervezték. A Bogazici Egyetem vegyészprofesszora, Rana Nomak Sanyal áll a kezelés mögött. A tudományos vizsgálat első szakasza már megkezdődött. Ebben 16 önkéntes vesz részt.

A kutatók először meghatározzák a gyógyszer maximális dózisát, amelyet a betegek el tudnak viselni. Ezután felmérik a készítmény hatékonyságát és mellékhatásait.

A kutatás sikere reménysugarat jelentene a hörgőrákban szenvedő betegek számára. A termék célzott hatóanyagot tartalmaz. Ez lehet a csodaszer azon betegek számára, akiknél a hagyományos kezelések nem jártak sikerrel.

Alacsony költségű ellátás

A tüdőrák kezelésének költsége Törökországban más országokhoz képest megfizethető. A betegek az árajánlatkérő űrlap kitöltésével kedvező ajánlatot vehetnek igénybe.

Hogyan történik a tüdőrák kezelése Törökországban?

Előkészítés

A tüdőrák kezelése Törökországban kényes folyamat . Az orvosi kezelés kiválasztása nem véletlenszerűen történik. Az orvosnak tudnia kell

  • A rák típusa (CPPC vagy CPNPC),
  • A betegség stádiumát,
  • Bármilyen más tényezőt, amely befolyásolhatja a kezelés hatásait.

Ezért az orvosi csapat mindig diagnózist javasol. A program magában foglalja :

  • Egy interjú,
  • Klinikai vizsgálatot,
  • Képalkotó vizsgálatok (röntgen, MRI, CT),
  • Bronchoszkópia
  • Biopszia,
  • A betegség stádiumának felmérése.

Az orvosi csapat ezután választja ki a követendő terápiás irányt. Általában műtétet terveznek a rosszindulatú daganat eltávolítására. Az orvos azonban különböző eljárásokat is kombinálhat. Több szakember dolgozik együtt, hogy a beteg számára a lehető legjobb ellátást nyújtsák.

A kezelés

Minden daganat más és más. Ugyanez vonatkozik a bevetendő terápiára is. A korán felismert rák esetében például az orvosi csapat a daganat eltávolítására összpontosít. Előzőleg kemoterápiás kezelésekre kerülhet sor a daganat méretének csökkentése érdekében.

Ha a daganat nem operálható, az orvosi csapat gyakran a sugárterápiát választja. A kezeléshez palliatív ellátás is tartozik. Ezt a kellemetlen tünetek csökkentésére és a beteg életminőségének javítására programozzák.

A lábadozás

A felépülés néhány héttől néhány hónapig tarthat. Ez alatt az időszak alatt a beteg orvosi felügyeletet kap. Emellett számos olyan orvosi kezelésben is részesül, amelyek célja a kezelés mellékhatásainakenyhítése. Az orvos ezután felülvizsgálja a beteg egészségi állapotát. Ha minden rendben megy, a beteg hazatérhet.

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom?

A törökországi tüdőrákkezelés időtartama számos paramétertől, különösen a kezelési módszertől függ. Műtét esetén az átlagos tartózkodási idő 3 és 14 nap között van. A kemoterápia ezzel szemben 4 és 5 hónap közötti időtartamot vesz igénybe. Végül a sugárterápia esetében 1-2 hónapig kell az országban maradnia.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a tüdőrák kezeléséről

Milyen a tüdőrák kezelésének sikerességi aránya Törökországban?

A törökországi kórházak hatékony kezelést tudnak nyújtani a betegeknek. A gyógyulási arány meglehetősen lenyűgöző. Akár a 90%-ot is elérheti, különösen akkor, ha a rák még nem ért el előrehaladott stádiumot.

Hol a legjobb ország a tüdőrák kezelésére?

Németország, Thaiföld, Ausztria és Törökország a legfontosabb országok, amelyek közül választhat. Törökország különösen ajánlott. A kezelés költségei ötször alacsonyabbak, mint Európában.

Megbízható és jó minőségű-e a rákkezelés Törökországban?

Igen, Törökország biztonságos és megbízható kezelést kínál a tüdőrákban szenvedőknek. Az egészségügyi létesítményeiben elért fejlődés figyelemre méltó. Emellett a legjobb onkológusokat és tapasztalt sebészeket tömöríti.

Milyen kockázatokkal jár a tüdőrák kezelése Törökországban?

A törökországi tüdőrákkezeléssel kapcsolatos kockázatok közé tartoznak mindenekelőtt a terápiák mellékhatásai. A beteg kudarcot is szenvedhet, mivel a betegség különösen halálos.

Hogyan lehet sikeres az orvosi turizmus Törökországban?

Az egészségügyi szakemberek szolgáltatásainak igénybevétele megkönnyíti a törökországi tartózkodás megszervezését. Mindenről gondoskodnak, beleértve a szállítást és a szállást, a kórházi kezelést, a gyógyszeres kezelést stb.

Milyen a gyógyulási folyamat a törökországi tüdőrák-kezelés után?

A teljes felépülés eltarthat egy ideig, mivel a tüdőrák kezelése Törökországban összetett orvosi eljárás. A mellékhatások idővel csökkennek. A betegek számára előnyös a rendszeres nyomon követés.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️