A trigeminális neuralgia kezelése Törökországban

Trigeminális neuralgia kezelését fontolgatja Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és a költségekről tudni kell Isztambulban. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi kezeléshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi trigeminalis neuralgia kezeléséről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

A törökországi trigeminalis neuralgia kezelés ára

A trigeminális neuralgia kezelésének költsége körülbelül 30 000 euró. A mikrovaszkuláris dekompresszió Törökországban 29 000 euróba, a sztereotaxiás sugársebészet 3500 euróba, a mágneses rezonanciás képalkotás pedig 400 euróba kerül.

Mikrovaszkuláris dekompresszió29000 €
Arc sztereotaxiás sugársebészet3500 €
Mágneses rezonancia képalkotás400 €

Bevezetés

Tic douloureux a trigeminális neuralgia elnevezése. Szélsőséges arcfájdalom jellemzi. Az áldozatok áramütésként vagy szúrásként írják le. Elviselhetetlen és rokkantságot okozó fájdalom.

Sokan a trigeminális neuralgiát öngyilkos betegségként írják le. Az ilyen heves fájdalom ismétlődő érzése az arcban valóságos rémálom. Egyes betegek még mosolyogni, nevetni, enni vagy arcot mosni sem tudnak. Mindez károsíthatja a mentális egészségüket.

Törökország a legjobb kezelést kínálja az áldozatok számára. Tapasztalt idegsebészekből álló szakemberei különböző kezelési módszereket dolgoztak ki. Ezek már sok embernek segítettek enyhíteni testi és lelki szenvedésüket.

Nemzetközi betegek döntöttek úgy, hogy Törökországban kezeltetik a trigeminális neuralgiát. Ez a Boszporusz-szoros menti ország az orvosi turizmust tette egyik fő vonzerejévé. Ennek az összetett betegségnek az áldozatai egy jól szervezett törökországi orvosi utazásnak köszönhetően véget vethetnek szenvedéseiknek.

Mi a trigeminális neuralgia Törökországban?

A betegség megértése

Az orvosok az ötödik koponyaideg gyulladásáról beszélnek. A trigeminális idegnek nevezett ideg az arccal kapcsolatos érzéseket vagy észleléseket továbbítja az agyba. A trigeminus neuralgia súlyos és rokkantságot okozó állapot. Valódi oka még nem teljesen tisztázott. Lehet autoimmun betegség vagy fertőzés okozta :

  • A trigeminális ideg összenyomása az erek által,
  • Agydaganat vagy ciszta által okozott sérülés vagy elváltozás,
  • Aneurizma,
  • Fertőzött fog,
  • Arccsont trauma,
  • Sclerosis multiplexszel való összefüggés: a fájdalom a myelin, az idegrendszer agy és a gerincvelő között elhelyezkedő alkotóelemének romlásához kapcsolódik,
  • Herpeszes neuralgia .

A tünetek tekintetében a betegség szúró, munkaképtelenné tevő fájdalomként jelentkezik. Az arc jobb vagy bal oldalán érezhető, és elérheti a fület is. Egyszerű cselekvések, például a beszéd, az evés vagy a nevetés paroxizmális fájdalomepizódot válthat ki. Valószínűleg ismétlődő. A betegeknek naponta akár 100 rohama is lehet. A tic körülbelül két percig tart.

A betegség kezelése Törökországban

Az arcneuralgiát ritka betegségként ismerik el. Százezerből mindössze 5 embert érint . Ezek általában középkorú férfiak és nők. A betegség nőknél gyakoribb, mint férfiaknál. Teljesen nem gyógyítható. A törökországi szakemberek azonban az általuk kínált kezeléssel javítani tudják az érintettek életét.

Kik részesülhetnek a törökországi trigeminalis neuralgia kezelésében?

Azok az emberek részesülhetnek ebben a kezelésben, akik szenvednek a következőkben:

  • Szélsőséges arcfájdalom, amely nem fogászati fertőzéshez vagy fül-orr-gégészeti problémához kapcsolódik,
  • Intenzív migrén,
  • Herpesz utáni fájdalom.

A rendellenesség kezelésének nincs korhatára ebben az országban. A neurológus szakértő meg tudja határozni a páciens egészségi és fizikai állapotának legmegfelelőbb kezelési módszert.

Olvassa el a törökországi PET-szkennelésről szóló beszámolónkat.

Hogyan működik a kezelés?

Előkészítés

A neurológiára szakosodott orvos diagnózissal kezdi az eljárást. Az eljárás hosszú és összetett. Ez magában foglalja :

  • Egy első interjút , hogy a szakorvos feltárja a tüneteket és fizikális vizsgálatot végezzen,
  • Teljes neurológiai vizsgálatot , amelynek során az orvos az arc minden egyes részét stimulálja, hogy felderítse a fájdalom eredetét,
  • Orvosi vizsgálat, beleértve a koponya MRI (mágneses rezonancia képalkotó) vizsgálatát, röntgenfelvételt és CT-vizsgálatot,
  • Műtét esetén vérvizsgálat.

Az orvoscsoportnak pontos diagnózisra van szüksége. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a műtét során megelőzzék a szövődményeket.

Kezelés

Ezt az idegrendszeri betegséget két szakaszban kezelik. Először az orvos gyógyszereket ír fel a fájdalom és a roham intenzitásának csökkentésére, többek között :

  • Fájdalomcsillapítók,
  • Gyulladáscsökkentők,
  • Görcsoldók
  • Görcsoldók,
  • Antidepresszánsok és szorongásoldók.

Az orvosi csapat számos alternatív kezelést is igénybe vehet. Ezek közé tartozik a fizioterápia ésaz oszteopátia.

A gyógyszeres kezelések sikertelenek lehetnek. Ekkor a kezelés új szakasza kezdődik. Az idegsebész orvos gyakran választja a műtétet. A cél a koponyaidegre nehezedő nyomás csökkentése. A sebész dönthet úgy, hogy :

  • A gamma-késes technikát, egy sugársebészeti beavatkozást , amelynek során a trigeminusideget az agyval való érintkezésénél besugározzák,
  • Perkután módszerek, mint például a termo koaguláció, kémiai roncsolás glicerinnel vagy a ganglion összenyomása felfújható ballonnal,
  • A mikrovaszkuláris dekompressziós technika, amely során a koponyán bemetszést ejtenek, hogy csökkentsék az artéria nyomását a trigeminus idegre.

Felépülés

Minden kezelt beteg komoly orvosi felügyeletet kap. A jó pihenés is fokozza az idegrendszeri rendellenesség kezelésének sikerét.

Olvassa el az isztambuli szaruhártya-átültetésről szóló beszámolónkat.

Miért érdemes a trigeminus neuralgiát Törökországban kezelni?

Ha az állapot törökországi kezelését választja, az a kiválóságra való törekvést és a gyógyulás esélyének optimalizálását jelenti. A jó okok között, amiért ezt a célállomást választja, szerepel az a kiváltság, hogy tapasztalt idegsebészek szakértelmét élvezheti. Ők a legjobbak közé tartoznak, és nagy tapasztalattal rendelkeznek e rendellenesség kezelésében.

Egy török klinika vagy kórház szintén kiváló minőségű orvosi szolgáltatást nyújthat Önnek. Modern idegsebészeti egységgel rendelkeznek. Kiváló kórházak állnak a nemzetközi betegek rendelkezésére az ország nagyvárosaiban, többek között Isztambulban, Ankarában és Antalyában.

Törökország tehát jobb célállomássá vált az arcidegbántalmakkal küzdő betegek számára. A kezelés költségei alacsonyak. Ráadásul a betegek személyre szabott segítséget kaphatnak orvosi útjuk megszervezésekor. Mindössze annyit kell tenniük, hogy kapcsolatba lépnek egy erre szakosodott utazási irodával. Ezután hozzáférhetnek egy olyan csomaghoz, amely többek között a következőket tartalmazza:

  • A törökországi oda-vissza repülőjegyet,
  • Konzultáció egy orvossal,
  • Fordítási szolgáltatás,
  • Szállás stb.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a törökországi trigeminális neuralgiával kapcsolatban

Mennyibe kerül a trigeminális neuralgia kezelése Törökországban?

Nem tudunk fix árat megadni. Számos változó befolyásolja a számla összegét. Ezek közé tartozik az alkalmazott kezelési módszer és az idegsebész szakorvos hírneve. Kérjen árajánlatot.

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom?

A törökországi tartózkodás hossza szintén az alkalmazott kezelési módtól függ. A műtétet igénylő betegek esetében valószínűleg hosszabb lesz. Az országban való tartózkodásra 4-8 hetet kell tervezni.

Mik a kockázatok és szövődmények?

A kockázatok szintén a választott kezeléstől függnek. A szövődmények közé tartozik a műtét utáni vérzés és a gyógyszermellékhatások. Az arcizmok mozgási képessége is károsodhat.

Mekkora a sikerességi aránya a trigeminális neuralgia kezelésének Törökországban?

A török orvosok teljes és pontos diagnózist állítanak fel. Ezt követően tudják kiválasztani a megfelelő kezelési módot. Ez csak növelheti a sikerességi arányt. A betegek várakozással tekinthetnek a jó közérzetükhöz való visszatérés elé.

Hol a legjobb ország a trigeminalis neuralgia kezelésére?

A betegek választhatják, hogy Németországban, Thaiföldön vagy Kínában kezelik az arcidegbántalmakat. Ezek az országok szintén jó kezelést kínálnak. De továbbra is Törökország az az úti cél, amely a legtöbb beteget vonzza a megfizethető kezelési költségei, valamint kórházainak és idegsebészeinek hírneve miatt.

Hol a legjobb ország a trigeminalis neuralgia kezelésére?

A betegek választhatják, hogy Németországban, Thaiföldön vagy Kínában kezelik az arcidegbántalmakat. Ezek az országok szintén jó kezelést kínálnak. De továbbra is Törökország az a célállomás, amely a legtöbb beteget vonzza megfizethető kezelési költségei, valamint kórházainak és idegsebészeinek hírneve miatt.

Milyen eredményekkel jár a trigeminális neuralgia kezelése Törökországban?

A törökországi trigeminalis neuralgia kezelése gyakran kiváló eredményeket hoz, és a betegek kevesebb fájdalomra és kisebb intenzitásra számíthatnak. Számíthatnak arra, hogy visszatér a jó közérzetük.


‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️