Sclerosis multiplex kezelése Törökországban

Szklerózis multiplex kezelését fontolgatja Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és a költségekről tudni kell Isztambulban. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi kezeléshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a szklerózis multiplex törökországi kezeléséről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

A szklerózis multiplex kezelés ára Törökországban?

A szklerózis multiplex kezelés költsége Törökországban 4500 és 6500 euró között mozog. Az ár a műtét típusától, a műtéti módszertől, a kezelés időtartamától, a gyógyszerek árától, a sebészek tapasztalatától és hírnevétől, valamint a klinika vagy kórház által felszámított díjaktól függően változik.

Sclerosis multiplex kezelése Törökországban 5400 €

Bevezetés

A szklerózis multiplex (MS) az immunrendszer hibás működésével jár. A betegség jelentős károkat okoz a központi idegrendszerben. Okát egyelőre nem ismerjük. A tünetek azonban meglehetősen súlyosak. Idővel szövődmények léphetnek fel.

Az MS-betegeknek jobb minőségű orvosi ellátáshoz kell jutniuk. Meg kell jegyezni, hogy nincs olyan kezelés, amely teljes gyógyulást kínálna. Az orvosok gyakran a tüneteket kezelik. Arra is törekednek, hogy a rohamok időben eltolódjanak, és javítsák a betegek életminőségét.

A szklerózis multiplex kezelése Törökországban elismerten rendkívül hatékony. Az ország nagymértékben befektetett az orvosi kutatások fejlesztésébe. A helyi tudósok fejlett terápiákat tudtak kifejleszteni. Ez az oka annak, hogy a nemzetközi betegek Törökországba jönnek kezelésre.

Milyen a szklerózis multiplex kezelése Törökországban?

A szklerózis multiplex megértése

A szklerózis multiplexet az immunrendszer rendellenessége jellemzi. Az immunrendszermegtámadja az agyat és a gerincvelőt. Minden látható ok nélkül gyulladásos folyamatot hoz létre, amely elpusztítja a mielint. A mielin az a burkolat, amely az idegszálakat veszi körül, és amely az üzeneteket továbbítja a szervek és az idegrendszer között.

Az SM 35 és 40 éves kor között jelentkezik. A nőknél eleve magasabb az előfordulási arány, mint a férfiaknál. Az első tünetek hirtelen jelentkeznek. Az agy és a gerincvelő érintett területétől függően változik. Általában a betegnél :

  • Látáskárosodás,
  • Érzékszervi problémák,
  • Kognitív problémák,
  • Fáradtság
  • Vizeletürítési problémák.

A tünetek 24 órán belül megszűnhetnek. De napokig vagy hetekig is fennállhatnak. Minden egyes új MS-rohamot gyakran új tünetek kísérnek. Ezek a következők

  • Súlyos fejfájás,
  • Halláscsökkenés,
  • Légzési problémák,
  • Érrendszeri problémák,
  • Szorongás,
  • Depresszió.

Olvassa el a tüdőrák kezeléséről, a prosztatarák kezeléséről és az agydaganat kezeléséről szóló dossziénkat Törökországban.

MS kezelés Törökországban

Hangsúlyozni kell, hogy az esetek 20-25%-ában az SM jóindulatú betegség. Ez azt jelenti, hogy nem fejlődik folyamatosan. A betegeket nem fenyegeti a súlyos hiányosságok kialakulásának veszélye. A betegség azonban néha gyorsan előrehalad. A betegnél nagyon gyorsan rokkantsági tünetek alakulnak ki.

A tudományos fejlődés a szklerózis multiplex kezelésének javulásához vezetett Törökországban. A török szakemberek korszerűbb, hatékonyabb és kevesebb mellékhatással járó terápiákat fejlesztettek ki. Ezek közül számosat már jóváhagytak. Egyes kezelések még az immunrendszer működési zavarainak is véget vethetnek .

Kik részesülhetnek a szklerózis multiplex törökországi kezelésében?

A törökországi szklerózis multiplex-kezelés bármely beteg számára előnyös lehet. Az ország fejlett terápiákat és tapasztalt orvosokat kínál. Ők képesek a beteg életkorától és az általa tapasztalt tünetektől függően meghatározni a megfelelő kezelést.

Hogyan történik a szklerózis multiplex kezelése Törökországban?

Felkészülés

A szklerózis multiplex kezelése Törökországban mindig a diagnózissal kezdődik. Meg kell jegyezni, hogy a szklerózis multiplexben szenvedők kezelése neurológus szakemberek szakterülete. A Törökországba gyógykezelésre utazó betegeknek ezért neurológus szakorvossal kell konzultálniuk. Ez a szakember egy összetett diagnosztikai folyamatba kezd. Ez magában foglalja :

  • Első interjú az első tünetek és a kiváltó tényezők azonosítására,
  • Klinikai vizsgálat az SM-támadással járó fájdalmak és panaszok azonosítására,
  • Neurológiai vizsgálat a különböző funkciók, például a koordináció, a mozgás, az egyensúlyérzék stb. elemzésére,
  • Műszeres vizsgálatok, beleértve az MRI-t, vérvizsgálatokat és potenciális teszteket.

Kezelés

A diagnózis alapján a neurológus szakorvos kezelési tervet készít. A szepszisben szenvedők tehát személyre szabott ellátásban részesülnek. Az alkalmazott megközelítések tekintetében az első a gyógyszeres kezelés , amelynek célja a :

  • A visszaesési arány csökkentése,
  • A betegség progressziójának korlátozása,
  • Az agysorvadás kockázatának csökkentése,
  • A súlyos fogyatékosság megelőzése.

A sclerosis multiplex gyógyszeres kezelése nagyon agresszív. Az injekciós, infúziós vagy szájon át szedhető gyógyszerek erős hatóanyagokat tartalmaznak.

Néha idegsebész beavatkozására van szükség. Ő egy speciális kezelést alkalmaz, amelyet autológ őssejt-transzplantációnakneveznek. Célja az immunrendszer működési zavarainak kijavítása.

A sérült sejteket tehát őssejtekkel kell pótolni. Ezeket a köldökzsinórból nyerik ki. Az eljárás csökkenti az agy és a gerincvelő károsodását.

A donor anyák vizsgálaton vesznek részt, hogy ellenőrizzék kórtörténetüket. Az adományozott köldökzsinórokat is szigorú elemzésnek vetik alá. Ezt az eljárást a legjobb őssejtek azonosítására használják.

A szakemberek alternatív terápiák alkalmazására is támaszkodhatnak az SM-ben szenvedők életminőségének javítása érdekében, mint például :

  • Az Indiából származóayurvédikus kezelés,
  • Fizioterápia,
  • Mérsékelt fizikai aktivitás, például jóga vagy Tai Chi,
  • Foglalkozásterápia,
  • Beszédterápia.

Gyógyulás

Ha az orvos őssejt-transzplantáció mellett döntött, a betegnek kórházban kell maradnia. Szigorúbb orvosi felügyeletre és különböző orvosi ellátásra lesz szükségük.

Miért érdemes a szklerózis multiplex kezelését választani Törökországban?

Törökországban egyre nagyobb az igény a szklerózis multiplex kezelésére. Az ország az orvostudomány területén elért technológiai fejlődésével vonzza a betegeket. Számos kórház kínál szklerózis multiplex kezelésére. Ezek a legfontosabb városokban találhatók, többek között Isztambulban, Ankarában, Antalyában és Izmirben. Ezek az intézmények többcélú neurológiai részleggel rendelkeznek. Az osztályt a következők alkotják:

  • Pszichológusok,
  • Neurológusok
  • Általános orvosok
  • Ápolók,
  • Alternatív kezelésekre szakosodott szakemberek, például fizioterapeuták, foglalkozás-terapeuták és rehabilitációs szakértők.

A BiruniEgyetemi Kórház az egyik legelismertebb egészségügyi központ. Ez a több szakterülettel rendelkező egészségügyi intézmény nemzetközi minőségügyi szervezetek tanúsítványaival rendelkezik.

A betegek véleménye a törökországi szklerózis multiplex kezelésről szintén pozitív. Érdekes tapasztalatokat szereztek. Ráadásul a kezelés költségei is vonzóak.

Mennyibe kerül a szklerózis multiplex kezelése Törökországban?

A szklerózis multiplex kezelés Törökországban gazdaságos választás. Az ország ugyanis ésszerű tarifát alkalmaz, amely aszerint változik, hogy:

  • A választott terápia,
  • A kórház hírneve,
  • A szállítási és szállásköltségek,
  • Orvosi költségek stb.

A szklerózis multiplexben szenvedők igénybe vehetik a törökországi orvosi turizmusra szakosodott utazási irodánkat. Így sokkal gazdaságosabb csomagot vehetnek igénybe. A szóban forgó ajánlat tartalmazza a tartózkodás és a kezelés költségeit.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a szklerózis multiplexről

Fáj a szklerózis multiplex kezelése Törökországban?

A török kórházak magas színvonalú ellátást biztosítanak a betegek kényelme érdekében. A betegek nem éreznek fájdalmat, még akkor sem, ha olyan nehéz kezelésen vesznek részt, mint az őssejt-transzplantáció.

Milyen a kezelés sikerességi aránya?

Törökország jobb kezelést kínál a szklerózis multiplexes betegek számára. A sikerességi arány nagyon magas. Korszerű terápiákat alkalmaznak. Ezek hatékonyak, és jelentősen javítják a betegek várható élettartamát.

Mennyi a minimális tartózkodási idő Törökországban a szklerózis multiplex kezelésére?

A törökországi tartózkodás hossza attól függ, hogy az orvos milyen típusú kezelést dolgozott ki. A betegek általában két napig maradnak kórházban. Ezt követően néhány napot a szállodában töltenek lábadozással. Összességében tehát legalább három hetet kell Törökországban tölteni az SM-kezelés során.

Milyen kockázatokkal jár a szklerózis multiplex kezelése Törökországban?

Az orvosi csapat, köztük a török neurológus szakemberek szakértelme csökkenti a szövődmények arányát. A súlyos sérülések kialakulásának kockázata csekély. Csak a gyógyszerek mellékhatásaitól kell tartani.

Hol van a legjobb ország az SM kezelésére?

Több ország, például Dél-Korea, India és Spanyolország is hatékony kezelést kínál az SM-betegeknek. De Törökország továbbra is a legjobb célország. A terápiák tekintetében előnnyel rendelkezik.

Mi a legjobb módja annak, hogy szklerózis multiplex kezelésére Törökországba utazzon?

A betegek teljes lelki nyugalommal utazhatnak, ha úgy döntenek, hogy egy törökországi orvosi utazásokra szakosodott iroda szolgáltatásait veszik igénybe. Mi gondoskodunk a szállításról, a szállásról, a nyelvi akadályok elkerülése érdekében tolmácsot keresünk, a kezelésről stb.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️