A Parkinson-kór kezelése Törökországban

Fontolgatja a Parkinson-kór kezelését Törökországban? Minden, amit az isztambuli mély agyi stimulációról tudni kell: eljárás, költségek, gyógyulás. Kérjen ingyenes árajánlatot a sikeres Parkinson-kór kezeléshez Isztambulban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a Parkinson-kór törökországi kezeléséről, és segít lefoglalni egy műtétet egy képzett török orvosnál. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

A Parkinson-kór kezelés ára Törökországban

A törökországi Parkinson-kór kezelés átlagos költsége 20 000 és 30 000 euró között van. Az ajánlatok tartalmazzák az egyágyas szobát, a VIP-transzfert, a komplex Parkinson-diagnosztikát és a mély agyi stimulációs (DBS) műtétet.

Parkinson-kór őssejtterápiája22.000 €
Agyi MRI kontrasztanyaggal80 €
Komplex Parkinson-diagnosztika1200 €
Ultrahangos neurológiai műtét13000 €
Mély agyi stimuláció (DBS)17000 €

A Parkinson-kór kezelése Törökországban: az életminőség javítására rendelkezésre álló lehetőségek

A Parkinson-kór egy neurodegeneratív betegség, amely világszerte a 60 év feletti emberek mintegy 1%-át érinti. Általában remegésben, lassú mozgásban, izommerevségben és egyensúlyzavarokban nyilvánul meg.

Sajnos nincs gyógymód. Ezért a betegek és családtagjaik keresik a legjobb megoldásokatéletminőségük javítására. Tudjon meg mindent, amit a Parkinson-kór törökországi kezeléséről és a rendelkezésre álló alternatívákról tudni kell.

Milyen kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre a Parkinson-kór kezelésére Törökországban?

Törökországban a Parkinson-kóros betegek számos innovatív és hatékony kezelést vehetnek igénybe életminőségük javítása érdekében. Számos kezelési lehetőséggel csökkenthetik tüneteiket, többek között a következőkkel

  • Mély agyi stimuláció (DBS ), amely az agyba ültetett elektródák használatán alapuló sebészeti előrelépés. Ezek elektromos impulzusokat küldenek az agy meghatározott területeire. Ezt a Parkinson-kór kezelésére szolgáló kezelést Törökországban végzik a normál mozgások szabályozása és a motoros tünetek csökkentése érdekében.
  • A gyógyszeres kezelések elengedhetetlenek a Parkinson-kór tüneteinek kezeléséhez. Az isztambuli klinikák általában levodopát (a dopamin agyba juttatására és a mozgás lassúságának és merevségének csökkentésére), dopamin-agonistákat (a levodopa hatásának kiegészítésére) és MAO-B-gátlókat (a dopamin agyi lebomlásának megakadályozására) ajánlanak.
  • Rehabilitáció és fizioterápia, a Parkinson-kór kezelésének fontos része Törökországban, a betegek testtartásának, motoros készségeinek és mozgáskoordinációjának javítása érdekében.
  • A teljes diagnózist személyre szabott kezelési terv követi. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy minden egyes beteg egyedi igényeihez a legjobb kezelési lehetőségeket találjuk meg. A török orvosok alapos vizsgálatokat (MRI- és PET-vizsgálatokat) és egyéb neurológiai teszteket végeznek a betegek állapotának felmérése érdekében.

Kiket kell kezelni Parkinson-kórral Törökországban?

A Parkinson-kór kezelése Törökországban többféle betegprofilra irányul. Van azonban néhány fő kritérium, amelyek lehetővé teszik, hogy minden egyes esetreszabott megoldásokat kínáljunk:

  • A betegnél a betegség diagnózisa megerősítést nyert, akár korai, akár előrehaladott stádiumban van.
  • A műtétre, különösen a mély agyi stimulációra a legjobb jelöltek általában a 40 és 75 év közötti betegek.
  • Olyan stádiumban lévő betegek, akiknél a gyógyszerek önmagukban már nem hatékonyak a tünetek ellenőrzésében.

A műtéthez mindenképpen jó általános egészségi állapotra van szükség.

Lásd a törökországi őssejtterápiáról szóló különjelentésünket.

Hogyan működik a kezelés?

A legjobb isztambuli vagy Boszporusz-parti klinikákon és kórházakban a Parkinson-kór kezelése jól felépített protokollt követ. Ez több lényeges szakaszt tartalmaz a biztonságos és hatékony ellátás érdekében.

Egy mondat a felkészülésről

Az első lépés egy neurológus és idegsebész konzultációja, amelynek során felmérik a beteg állapotát, és megvitatják a lehetséges kezelési lehetőségeket. Ezután a Parkinson-kórt kezelő legjobb kórházakban alapos vizsgálatokat végeznek.

Ez lehetővé teszi, hogy az egyes betegek állapotára vonatkozóan felállított diagnózisok alapján személyre szabott kezelési terv készüljön.

A kezelés kiválasztása a beteg állapota alapján

Az orvos ajánlásaitól függően a beteg :

  • Mély agyi stimuláció (DBS). Ehhez a páciens műtét előtti vizsgálaton vesz részt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó jelölt a DBS-re. A műtéthez általános vagy helyi érzéstelenítést kap, hogy az agy bizonyos területeire elektródákat ültethessenek be. A műtét elvégzése után a páciens intenzív orvosi felügyelet alatt marad az ingerlési paraméterek beállítása érdekében.
  • Olyan gyógyszeres kezelésekben részesül, amelyeket aprólékos ellenőrzés kísér, hogy a beteg gyógyszerekre adott reakciójától függően rendszeresen kiigazítsák a dózisokat.
  • Újratanítás és fizioterápiás kezelések az izmok erősítése, valamint az egyensúly és a koordináció javítása érdekében.

Miért válassza Törökországot a Parkinson-kór kezelésére?

Sok nemzetközi beteg választja Törökországot a Parkinson-kór kezelésére, egyszerűen azért, mert az úti cél számos előnyt kínál.

Versenyképes költségek más országokhoz képest

A törökországi orvosi kezelések, beleértve a Parkinson-kór kezelését is, gyakran sokkal kedvezőbbek, mint más országokban, például az Egyesült Államokban vagy Nyugat-Európában. Ez a költségkülönbség azt jelenti, hogy a betegek a költségvetésük megkímélése nélkül juthatnak hozzá a magas színvonalú orvosi ellátáshoz.

Mennyibe kerül a Parkinson-kór kezelése Törökországban? A választott módszertől függően változik, de hogy képet kapjunk az árról, a mély agyi stimulációhoz való hozzáférés 20 000 és 30 000 euró között mozog. Ez a fele a más országok árainak. Személyre szabott kezelési tervet is kaphat, amely pontos diagnózist is tartalmaz, 1000 és 3000 euró között.

Jól felszerelt klinikák a legmodernebb technológiával

A törökországi klinikák és kórházak, különösen Isztambulban, alegmodernebb orvosi berendezésekkel vannak felszerelve. A diagnózishoz és kezeléshez használt fejlett technológiák, mint például az MRI és a pozitronemissziós tomográfia (PET), pontos és hatékony ellátást garantálnak.

Nincs kompromisszum az ellátás minőségében

A versenyképes költségek ellenére a törökországi orvosi ellátás minősége nagyon magas. A klinikákat nemzetközi orvosi szervezetek akkreditálták, és a kezelések a globális egészségügyi szabványokat követik. A betegek ezért biztosak lehetnek abban, hogy a lehető legjobb ellátásban részesülnek életminőségük javítása érdekében.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a Parkinson-kórról

Fáj a Parkinson-kór kezelése?

A Parkinson-kór kezelése, beleértve a gyógyszeres kezelést és a terápiákat, általában fájdalommentes. Egyes eljárások, például a mély agyi stimuláció azonban enyhe kellemetlenséget okozhatnak. A mellékhatások egyénenként eltérőek.

Melyek a Parkinson-kór kezelésének fő központjai Törökországban?

Isztambul vezető egészségügyi intézményei mind híresek fejlett neurológiai ellátásukról és nagyra becsült professzoraikról.

A nemzetközi betegek számára rendelkezésre állnak fordítási szolgáltatások?

Igen, számos isztambuli egészségügyi intézmény kínál fordítási szolgáltatásokat a nemzetközi betegek számára. Ezek a szolgáltatások megkönnyítik a betegek és az egészségügyi szakemberek közötti kommunikációt, biztosítva a jobb megértést és a minőségi ellátást.

Mennyi a felépülési idő a mély agyi stimuláció után?

A mély agyi stimulációból való felépülés általában néhány hetet vesz igénybe. A betegek visszatérhetnek a szokásos tevékenységeikhez, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett, hogy beállítsák a készülék paramétereit.

Folytathatják-e a betegek a szokásos gyógyszeres kezelésüket Törökországban?

Igen, a betegek a török orvosok felügyelete mellett folytathatják szokásos gyógyszeres kezeléseiket.

Mennyi időre előre kell megterveznem a törökországi kezelést?

A törökországi kezelést célszerű körülbelül két-három hónappal előre megtervezni. Ez lehetővé teszi az időpontok egyeztetését, a szükséges orvosi előkészületek megtételét és az utazás logisztikai szempontjainak elintézését.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️