Pajzsmirigyrák kezelése Törökországban

Pajzsmirigyrák-kezelést fontolgat Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és az isztambuli költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres pajzsmirigykezeléshez Isztambulban.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi pajzsmirigyrák-kezelésről, és segít lefoglalni a műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

A pajzsmirigyrák kezelés ára Törökországban

A pajzsmirigyrák kezelésének átlagos költsége Törökországban 3400 és 6800 euró között mozog. A csomag tartalmazza a komplex pajzsmirigyvizsgálatokat, például a radioaktív jódterápiát, az onkológussal való konzultációt, az ultrahangot, a pajzsmirigyfunkciós vizsgálatokat (beleértve a T3, T4, TSH értékeket) és a pajzsmirigyműtétet.

Komplex onkológiai diagnózis 1200 €
Biopszia2600 €
Komplex pajzsmirigyrák diagnózis2100 €
Thyreoidektómia3200 €
Pajzsmirigy reszekció4800 €
Thyreoidektómia4700 €

A pajzsmirigyrák kezelés előnyei Törökországban

A pajzsmirigyrák a pajzsmirigyben kialakult rosszindulatú daganatot jelenti. Ez a nyak elülső részén található szerv fontos szerepet játszik. A szervezet biológiai mechanizmusainak zavartalan működéséhez nélkülözhetetlen valamennyi hormon termeléséért felelős.

A pajzsmirigybetegség gyakoribb a nőknél, mint a férfiaknál. Előfordulása az elmúlt évtizedben meredeken emelkedett. A kezelés igen változatos. Az orvos a daganat típusától és formájától , valamint fejlődési stádiumától függően választja ki. Meg kell jegyezni, hogy a patológia kezelése az endokrin onkológia szakemberének felelőssége.

Törökországban a tudományos fejlődés számos innovatív terápiás megközelítés kifejlesztéséhez vezetett. Ez magyarázza, hogy a Boszporusz-szoros országa miért vonz olyan sok nemzetközi beteget. Ők merték megtenni a hosszú utat, hogy Törökországban részesüljenek a pajzsmirigyrák kezelésében.

Mi a pajzsmirigyrák kezelése Törökországban?

A pajzsmirigyrákot alattomos, tünetmentes betegségként írják le. A korai diagnózis azonban létfontosságú. Ez növeli a kezelés sikerességét és a túlélés esélyét. A pajzsmirigyben későn felfedezett rákos daganatnak volt ideje kifejlődni. A kezelés nehezebbé és hosszabbá válik.

Az esetek többségében az orvos csak egy teljesen más okból tervezett orvosi vizsgálat során fedezi fel az elváltozást. Ekkor különböző vizsgálatokat javasol, hogy ellenőrizze, veszélyes-e a nyak területén található csomó .

A pajzsmirigyráknak különböző fajtái vannak:

  • Papilláris karcinóma, a betegség kevésbé agresszív formája, amely az esetek mintegy 80-90%-át teszi ki,
  • Differenciálatlan vagy anaplasztikus karcinóma, a betegség ritka formája, amely meglehetősen gyorsan előrehaladhat,
  • Medulláris karcinóma, a rák nagyon ritka és nagyon agresszív formája, amely a pajzsmirigy C vagy parafollikuláris sejtnek nevezett pajzsmirigysejtet érintő rendellenességhez kapcsolódik.

Törökországban több kórház is kínál pajzsmirigyrák-kezelést. Hajlandóak nemzetközi betegeket is fogadni. A leghíresebbek közé tartoznak a következők:

  • Memorial Sisli Kórház Isztambulban, amely nagyon magas sikerességi aránnyal rendelkezik az onkológiában,
  • Az isztambuli Anadolu Medical Centre, amelyet a Medical Travel Quality Alliance (MTQUA) felvett a világ 10 legjobb kórházának listájára,
  • Az isztambuli Medical Park Group, amely a “kiválósági központ” címet érdemelte ki a betegek kivételes orvosi ellátására való képességéért,
  • A Medipol Istanbul Egyetemi Kórházat, amely egy több szakterületet ellátó intézmény, amely jól felszerelt laboratóriumairól híres,
  • A Medicana International Istanbul, amely az ország legjobb onkológiai osztályával rendelkezik,
  • Ankara Memorial Hospital, a török főváros egyik legnagyobb magánkórháza.

Lásd még a törökországi aranyérkezelésről szóló jelentésünket.

Hogyan működik a kezelés?

Előkészítés

A pajzsmirigyrák kezelésére Törökországba érkező betegeknek minden esetben konzultációt kell szervezniük egy szakorvossal. A szakember számos vizsgálatot ír elő, hogy lehetővé tegye a megfelelő diagnózis felállítását. Ezek a következők

  • Egy szélesebb körű vérvizsgálat,
  • Biopszia,
  • Képalkotó vizsgálatok, beleértve a komputertomográfiát (CT) és a mágneses rezonanciás képalkotást (MRI),
  • Alapos fizikális vizsgálat.

Mindezen vizsgálatok révén az orvos hozzáférhet minden olyan információhoz, amely hasznos a kezelési terv elkészítéséhez, mint például :

  • A daganat mérete és a terület, ahol található,
  • A rák terjedésének mértéke,
  • A pajzsmirigybetegség hatása a környező szervekre,
  • A beteg egészségi állapota.

A diagnózis felállítása után az orvos dönt a követendő eljárásról , és különböző utasításokat ad a betegnek.

Olvassa el a retina leválás kezeléséről szóló fájlunkat Isztambulban.

Kezelés

Törökországban a pajzsmirigyrák kezelésére többféle lehetőség is van. Az orvos választhatja a :

  • Részleges tireoidektómia, tervezett műtét a daganat eltávolítására a pajzsmirigy részleges reszekciójával,
  • A mirigy teljes eltávolítása vagy teljes pajzsmirigy-eltávolítás, ha nagy a kiújulás kockázata,
  • Sugárterápia,
  • Radioaktív jódterápia,
  • Pajzsmirigyhormonpótlás gyógyszeres kezeléssel,
  • Kiegészítő terápiaként immunterápia is alkalmazható,
  • Kemoterápia a műtét előtt vagy után.

Rekonvaleszcencia és felépülés

A lábadozás az alkalmazott kezelési lehetőségtől függ. A betegeknek néhány hétre vagy néhány hónapra van szükségük a felépüléshez. A lábadozás meghosszabbodik, ha műtétet végeztek. Több hónapba telik, mire a beteg újra normális életet tud élni.

A teljes gyógyulás egy év után következik be. Apáciens egészségi állapotát ez alatt az időszak alatt aprólékosan figyelemmel kísérik. A páciens a kezelés utáni átfogó ápolásban is részesül, mint például a bemetszett terület bekötése.

Milyen kockázatok, szövődmények és mellékhatások vannak?

A kockázatok a Törökországban alkalmazott pajzsmirigyrák-kezelés típusától függően változnak. Ezek közé tartoznak

  • Vérzés a műtét után,
  • Az egészséges sejtek pusztulása a radioaktív jódterápiát vagy sugárterápiát követően,
  • Fáradtság,
  • Fertőzés,
  • Diszfónia, ha a pajzsmirigyet eltávolítják,
  • Fájdalom.

Miért érdemes pajzsmirigyrák-kezelést választani Törökországban?

A pajzsmirigyrák kezelése Törökországban merész, de rendkívül előnyös választás. Ha szeretné megérteni egy ilyen döntés előnyeit, csak nézze meg azon betegek véleményét, akik már megtették ezt az orvosi utat.

Törökország elnyerte a pajzsmirigyrák-kezelés legjobb célpontja címet. Ez az orvosi létesítmények minőségének köszönhető. De ez még nem minden! Az ország számos onkológiára szakosodott kórházzal és klinikával rendelkezik. Ezért sok rákos beteget tud fogadni.

Isztambulban olyan kórházak találhatók, amelyek nemzetközi hírnévnek örvendenek. Ezek az intézmények a legmodernebb orvosi berendezésekkel és létesítményekkel rendelkeznek.

Ezek a török kórházak orvosi csapataik képességeiről is híresek. Az endokrinológia és az onkológia szakértőiből állnak. Minden egyes beteg kezeléséhez egy adott eljárást választanak.

Mindezek mellett Törökország ösztönzi az onkológiai kezeléssel kapcsolatos kutatásokat. Ez hatékony, modern kezelési stratégiák kifejlesztéséhez vezetett. Az orvosok szakértelme a mellékhatások kockázatát is csökkenti. Mégis a török kórházak számítják fel a legalacsonyabb árat az onkológiai kezelésekért.

Mennyibe kerül a pajzsmirigyrák kezelése Törökországban?

A törökországi pajzsmirigyrák-kezelés költségének meghatározásakor számos paramétert vesznek figyelembe:

  • A választott kórház,
  • Az alkalmazott kezelés,
  • A tartózkodás hossza,
  • A kórházi helyszín minősége,
  • A beteg kényelmi igénye,
  • Az orvos hírneve és tapasztalata,
  • A kezeléssel kapcsolatos mellékhatások,
  • A betegség súlyossága stb.

Azok a nemzetközi betegek, akik úgy döntenek, hogy orvosi turizmusra szakosodott szakember szolgáltatásait veszik igénybe, vonzó árat kaphatnak. A költségek 3500 és 6500 euró között mozognak.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a pajzsmirigyrák kezeléséről

Milyen a pajzsmirigyrák kezelésének sikerességi aránya Törökországban?

A törökországi pajzsmirigyrák-kezelést végző szakemberek fejlett orvosi szakértelmet alkalmaznak. Átfogó ellátást nyújtanak a betegeknek. Ráadásul a legmodernebb berendezésekkel rendelkeznek. Mindezek együttesen nagyon magas sikerességi arányt eredményeznek.

Mennyi a minimális tartózkodási idő Törökországban a pajzsmirigyrák kezelésére?

Ez számos tényezőtől függően változhat. Ezek közé tartozik a rák előrehaladott stádiuma, formája és a választott kezelés. Az orvos több ellenőrző vizsgálatot is beütemez. A betegnek legalább három hónapig Törökországban kell maradnia.

Mi a kezelés eredménye?

Az eredmények különösen kielégítőek, ha a betegnek kevésbé agresszív rákformája van, például papilláris karcinóma. A kezelések megkezdése után néhány héttel már érezhetik a változásokat.

Hol a legjobb ország a pajzsmirigyrák kezelésére?

Számos ország tud minőségi kezelést nyújtani a pajzsmirigyrákos betegeknek. A listán szerepel Thaiföld, Észak-Ciprus, Spanyolország és Lengyelország. Törökország azonban jelentős előnnyel rendelkezik. Csúcsminőségű ellátást és szolgáltatást kínál kedvezményes áron.

Biztonságos-e a pajzsmirigyrák kezelése Törökországban?

A kezelés megbízhatósága és hatékonysága garantált. A betegek megbízhatnak az orvosi csapatban. Olyan kórház vagy klinika gondoskodik róluk, amely megfelel a nemzetközi előírásoknak. A biztonságuk garantált.

Hogyan lehet sikeres a törökországi orvosi utazás?

Ajánlatos olyan, orvosi utazások szervezésére szakosodott ügynökséghez fordulni, mint amilyen a miénk. Teljes körű csomagokat kínálunk, beleértve a következőket: fordítás a helyi nyelvet nem beszélő külföldi betegek számára, szállás, szállítás, kezelés stb.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️