Pacemaker beültetés Törökországban

Szeretne többet megtudni a Törökországban beültetett pacemakerről? Ez az átfogó útmutató minden szükséges információt tartalmaz a témában. Költségek, műtét, műtét utáni ellátás, mindent elmagyarázunk! Ne habozzon, kérje ingyenes árajánlatát, hogy pontos becslést kapjon, és a legjobb árat kapja a pacemaker beültetésre Törökország egyik legjobb klinikáján.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a pacemaker beültetésről Törökországban, és segít lefoglalni a műtétet szakértő sebészekkel. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a pacemaker beültetése Törökországban?

Egy pacemaker beültetése Törökországban a pacemaker típusától és a klinika hírnevétől függően 5 000 és 10 000 euró közötti összegbe kerül. Számos nemzetközi beteg választja a pacemaker beültetését Törökországban, részben azért, mert az árak sokkal alacsonyabbak, mint az európai országokban.

Pacemaker beültetés5000 €

Bizonyára kíváncsi, hogy miért alacsonyabbak a pacemaker beültetések árai Törökországban, mint más országokban Ennek az árkülönbségnek több oka is van:

  • Az árfolyam kedvező az euróval, dollárral vagy angol fonttal rendelkező betegek számára.
  • Az általános megélhetési költségek alacsonyabbak.
  • A török kormány ösztönzi az orvosi klinikákat, hogy nemzetközi ügyfélkörrel dolgozzanak.
  • Törökországban nagyon erős a verseny az orvosi területen, ami lefelé nyomja az árakat.

Minden, amit a törökországi pacemaker beültetéséről tudni kell

A pacemakert a szabálytalan szívritmus szabályozására vagy például szívroham okozta szívkárosodás kezelésére ültetik be. Ezt a műtétet először az 1950-es években végezték el.

Azóta a beültetési eljárás jelentősen fejlődött, amihez hozzájárult az orvostechnológia és a sebészeti eljárások fejlődése. Mint számos orvosi műtét esetében, Törökország ezen a téren is rendkívül fejlett, és speciális klinikákkal rendelkezik.

Mi az a pacemaker?

A pacemaker egy olyan orvosi eszköz, amely elektromos impulzusokat generál a szív stimulálása és támogatása érdekében. Ez helyettesíti a természetes elektromos jeleket, és szabályozza a szívritmust azoknál a betegeknél, akiknek a szívritmusa túl alacsony.

Gyakorlatilag egy kicsi, nagyon könnyű fémeszközről van szó, amely vezetékekkel van ellátva, és a szívhez csatlakozik. A szív közelébe, a kulcscsont alá helyezik.

Többféle pacemaker létezik, és a beteg igényeitől függően alkalmazzák őket:

  • Egykamrás pacemakerek: Ezeknél a pacemakereknél egy elektromos vezeték csatlakozik a szív egyik kamrájához, általában a jobb kamrához. Ezeket a szív vezetési problémáinak kezelésére használják.
  • Kétkamrás pacemakerek: Ezek a pacemakerek két vezetékkel rendelkeznek, az egyik a pitvarba, a másik a kamrába csatlakozik. Lehetővé teszik a szívkamrák összehúzódásának pontosabb szinkronizálását, ami előnyös a szívritmuszavarok bizonyos típusainál.
  • Biventrikuláris: Ezeket a pacemakereket szívelégtelenségben és a kamrák diszfunkcionális összehúzódásában szenvedő betegeknél alkalmazzák. Egyszerre stimulálják mindkét kamrát, hogy javítsák a szívösszehúzódás szinkronizációját és hatékonyságát.

Olvassa el a törökországi szívbillentyűcseréről szóló dossziénkat.

Miért válassza Törökországot?

Törökországot választani pacemaker beültetésre több okból is nagyon jó döntés:

  • A török sebészek szakértelme: Törökország a világ egyik legjobb sebészeivel rendelkező országa. Általában egyetlen műtéttípusra specializálódnak, mivel Törökországban rengeteg sebész van. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a saját szakterületükön kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak.
  • Török klinikai technológia : A török klinikák és kórházak a legmodernebb technológiával vannak felszerelve. Franciaországgal ellentétben, ahol az állami kórházak a lehető legtovább tartják a felszereléseiket, hogy pénzt takarítsanak meg, Törökországban folyamatosan megújítják őket, hogy lépést tartsanak a technológiai fejlődéssel.
  • Költségek: Részben a törökországi orvosi és esztétikai területen folyó erős versenynek köszönhetően a műtétek árai sokkal alacsonyabbak, mint Franciaországban és a szomszédos országokban.
  • Orvosi utazás: Törökország választása lehetővé teszi a nemzetközi betegek számára, hogy részesüljenek az all-inclusive orvosi tartózkodás előnyeiből (műtét, szállás, szállítás, gyógyszeres kezelés, utókezelés). Azok számára, akik egy isztambuli kórházat választanak, mint például a Memorial Atasehir Kórház, ez egy lehetőség arra, hogy meglátogassák ezt a csodálatos várost.

Kinek szól ez a műtét?

A pacemaker beültetése Törökországban azoknak ajánlott, akik életminőségüket és egészségüket befolyásoló szívritmuszavarban szenvednek. Ez a műtét előnyös a következők számára

  • Azok, akiknek a szíve túl gyorsan, túl lassan vagy szabálytalanul ver, ami fáradtságot, szédülést vagy akár légzési problémákat is okozhat.
  • Azoknak az egyéneknek, akiknek a szívritmuszavarai gyógyszeresen nem kezelhetők.
  • Azok a betegek, akiknek a szívritmuszavara befolyásolja a létfontosságú szervek, például az agy vagy a vesék megfelelő működését, vagy növeli a súlyos szövődmények, például a stroke vagy a szívroham kockázatát.

Milyen eljárást alkalmaznak a pacemaker beültetésére Törökországban?

Megértjük, hogy a szívműtét egyesek számára aggodalomra adhat okot. Engedje meg, hogy gyakorlatias magyarázatot adjunk Önnek arról , hogyan történik a pacemaker beültetése Törökországban. Látni fogja, hogy ez valójában egy biztonságos műtét, és nem túl korlátozó!

Az első konzultáció

A pacemaker beültetése előtt a betegek találkoznak egy kardiológussal, hogy megbeszéljék a műtét részleteit. A kardiológus tanulmányozza a páciens kórtörténetét, és dönt a legmegfelelőbb pacemaker-típusról. Ezen a konzultáción minden kérdést feltehet, amit csak szeretne, hogy megértse és megnyugtassa magát az eljárással kapcsolatban.

A műtét napja

A műtét napján a betegeket a klinikán vagy a kórházban fogadják, ahol a beavatkozásra sor kerül. Helyi érzéstelenítésben a sebész a kulcscsont alatt, a szív közelében bemetszést végez, hogy hozzáférjen egy vénához.

Ezen a bemetszésen keresztül vezetik a drótokat a szívhez, ahol azokat a szív falához rögzítik. A pacemaker behelyezéséhez egy kis zsebet alakítanak ki a bőrben, majd a vezetékeket csatlakoztatják. Miután a beültetés befejeződött, a bemetszést bezárják.

A beültetés legfeljebb egy-két órát vesz igénybe, és nem fájdalmas, ellentétben azzal, amit Ön gondolhat. Ráadásul csak egy kis, körülbelül 5 centiméteres heget hagy maga után.

Műtét utáni ellátás

A műtét után a betegeket a lábadozási fázisban szorosan figyelemmel kísérik. Az orvosok ellenőrzik, hogy a szívritmus megfelelő-e, és hogy a pacemaker megfelelően be van-e programozva az Ön szívének igényei szerint. Végül néhány utasítást kap a gyorsabb gyógyulás érdekében:

  • Egy hónapig kerülje az intenzív sportolást és a nehéz terhek cipelését.
  • Kerüljön minden hirtelen mozdulatot a bal karjával, különösen ne emelje a karját a válla fölé néhány hétig.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a Törökországban beültetett pacemakerrel kapcsolatban

Mi nem megengedett pacemakerrel?

A pacemaker beültetése esetén nincsenek valódi tilalmak, csupán néhány ajánlást kell betartani, hogy a pacemaker jó állapotban maradjon. Például korlátozza az olyan tevékenységeket, amelyek károsíthatják a készüléket, például a küzdősportokat.

Hol lehet beültetni a pacemakeremet?

Sok országban vannak olyan klinikák, amelyek pacemaker-beültetést kínálnak, de mi Törökországot ajánljuk. Nem utolsósorban azért, mert az ország versenyképes áron kínál magas színvonalú orvosi szolgáltatásokat, létesítményei modernek, és a török orvosok magasan képzettek.

Hogyan történik a pacemaker beültetése Törökországban?

A pacemaker beültetése Törökországban egy-két órát vesz igénybe, amelynek során a sebész egy kis bemetszést ejt a páciensen a kulcscsont alatt, a szív közelében, hogy beültesse a pacemakert. A műtét a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően fájdalommentes.

Milyen hátrányai vannak a pacemaker alkalmazásának?

A pacemaker beültetése kisebb kellemetlenségekkel járhat, de ezek egyike sem befolyásolja túlságosan a beteg mindennapi életét. Például időről időre ki kell cserélni a pacemaker elemét, és bizonyos sportok, például a küzdősportok nem ajánlottak.

Milyen alternatívái vannak a szívritmuszavarok kezelésére szolgáló pacemaker beültetésének?

A pacemaker beültetésének alternatívái közé tartozik a szívritmuszavarok gyógyszeres kezelése. Az ilyen típusú gyógyszerek hosszú távú szedése azonban súlyos mellékhatásokhoz vezethet.

Milyen óvintézkedéseket kell tennem a pacemaker beültetése után?

A beültetés után néhány héttel fontos, hogy kerülje a bal kar hirtelen mozdulatait, és kerülje a túlzott fizikai tevékenységeket, például az intenzív sportolást és a nehéz terhek cipelését. Ezen ajánlások betartásával elkerülhető a gyógyulási folyamat lelassulása.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️