A mellkisebbítés ára Dubaiban

mellkisebbítés ára dubai 1
Írta Maria

A dubaji mellkisebbítés ideális megoldás arra, hogy mellei kisebbek, kezelhetőbbek és formásabbak legyenek. Eljárása a zsír vagy a felesleges mellszövet eltávolításán alapul, hogy a mellek feszesebbé váljanak.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a dubaji mellkisebbítésről, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A mellkisebbítés ára Dubaiban

A mellkisebbítés átlagos költsége Dubaiban 6 200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 4 500 € és 7 900 € között változhat.

EljárásÁr Dubai
Mellkisebbítés6200 €

Mi az a mellkisebbítés?

A nagyobb mellek egészségügyi kockázatokkal és természetesen érzelmi problémákkal járnak. Ráadásul a nagy melleket nem könnyű viselni, és kényelmetlenül is néznek ki. Értelemszerűen a mellek méretének összhangban kell lennie a testalkatával, különben kellemetlen módon befolyásolja az egész személyiségét.

A mellkisebbítés Dubaiban ideális megoldás arra, hogy mellei kisebbek, kezelhetőbbek és formásabbak legyenek. Eljárása a zsír vagy a felesleges mellszövet eltávolításán alapul, hogy a mellek tartósan feszesebbek és ragyogóbbak legyenek.

Mivel ez egy sebészeti eljárás, nem tudunk minden pontra kitérni egyetlen bekezdésben. Folytassuk tovább, hogy jobban megértsük őket.

Előnyök:

A jobb mellek javítják a személyiségét és az életminőségét. Lehetséges kényelmet hoz Önnek, például kevesebb fizikai fájdalmat, jobb ruhákat és szexibb melleket, mint korábban. Mi több, a műtét után könnyű lesz mellfeszesítő gyakorlatokat végezni. És ez minden bizonnyal a dubaji mellkisebbítő műtét legfőbb előnye. Az úszás, a futás és a gyaloglás többé nem fog szorongást okozni.

Eredmények előtte és utána:

A dubaji mellkisebbítő műtét eredményei nem kevesebb, mint elképesztőek. De ne várja el, hogy a mellei azonnal tökéletesek legyenek a műtét után. Ebben a szakaszban még túl feszesnek tűnhetnek, de néhány hónap múlva, ahogy a duzzanat alábbhagy, a mellek kisebbnek és megemeltnek fognak tűnni, még mellfelvarrás nélkül is.

Előfordulhat némi hegesedés, amely általában idővel eltűnik. Legfeljebb hat hónap elég ahhoz, hogy elhalványuljanak; jelenleg azonban ezeket a hegeket el lehet rejteni melltartó viselésével és bizonyos előírt kötszerek használatával.

Az ideális jelölt

Bárki, akinek kellemetlenek a nagy mellek, elvégeztetheti a mellkisebbítő műtétet. Az orvosok általában a mellek teljes növekedése után javasolják. Nagy valószínűséggel vérvizsgálatot javasolnak Önnek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön a legjobb jelölt erre a beavatkozásra.

Figyelmeztetés: terhes vagy szoptató nőknek kerülniük kell ezt az eljárást.

A műtét előtt megfontolandó dolgok!

Miután Önt jó jelöltnek ítélték a műtétre, konzultálnia kell szakértőinkkel, hogy felkészüljön a nagy nap előtt. Ezen a konzultáción figyelembe veszik az Ön elvárásait és a melleinek állapotát, hogy a javasolt technika fényében személyre szabott tervről dönthessenek. Ezenkívül elmagyarázzák Önnek az eljárás részleteit, valamint a biztonságos műtét megértéséhez szükséges tanácsokkal látják el. Általánosságban ez a következőket foglalja magában

  1. Az egészséges életmód fenntartása.
  2. A kezelés előtt legalább két héttel hagyja abba a dohányzást.
  3. A vérzés megelőzése érdekében kerülje az aszpirint tartalmazó gyógyszereket.
  4. Fogyasszon sok vitamint a műtét utáni gyors felépülés érdekében.

Ezenkívül a mellkisebbítő műtét dátuma és időpontja Dubaiban, Abu Dhabiban és Sharjahban. Csapatunk tájékoztatja Önt az egyéb teendőkről és tilalmakról, amelyekkel tisztában kell lennie. Biztosítjuk, hogy Ön teljes mértékben felkészült legyen a műtétre.

Mellkisebbítő műtét Dubaiban:

A mellkisebbítő műtétet általános vagy helyi érzéstelenítésben végezzük, és 2-3 órát vesz igénybe. A páciens általában még aznap hazaengedik, de néha célszerű éjszakára is maradni.

A műtét során a meghatározott technikától függően bemetszést ejtenek. A bemetszés történhet az emlőbimbók közelében, vagy függőlegesen vagy vízszintesen a redőig. Ezután a felesleges zsírszövetet eltávolítják a mellből, így a mellek szimmetriája megmarad. A sebészek a mellbimbókat és az areolákat is igyekeznek magasabbra emelni, így kisebbek lesznek, mint korábban. Néha dréncsöveket is felhelyeznek, hogy a felesleges folyadékot elvezessék.

Ezt követően a bemetszéseket bezárják.

Utókezelés és felépülés:

A műtét után némi fájdalom normális. A betegeknek legalább 2-5 hetet kell várniuk, mielőtt teljesen felépülnek, és újra folytathatják mindennapi tevékenységeiket. A melleknek további támasztékot kell nyújtani melltartó viselésével. A mellek megfelelő gyógyulásának biztosítása érdekében a műtétet követő néhány hónapig utóvizsgálatokat kell tartani. Nagyon valószínű, hogy utasításokat kap, amelyeket egy ideig követnie kell. Íme néhány a leggyakoribbak közül,

  1. Kerülje a fizikai aktivitást.
  2. Fájdalomcsillapítót kell szednie.
  3. Ne aludjon hason.
  4. Néhány hónapig műtéti melltartót kell viselni.
  5. Megfelelően ápolja a metszési területeket.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.


‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️