Májrák kezelése Törökországban

Májrák kezelését fontolgatja Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és a költségekről tudni kell Isztambulban. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi kezeléshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a májrák kezeléséről Törökországban, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a májrák kezelése Törökországban?

A májrákműtét átlagosan 8000 euróba kerül Isztambulban, Törökországban. A betegség kiterjedésétől, a műtét típusától és a választott klinikától függően a májrákműtét legalacsonyabb ára Törökországban 4200 euró, de akár 17 000 euró is lehet.

Biopszia450 €
Máj kemoembolizáció4.200 €
kemoterápia1.650 €
CyberKnife®4.100 €
NanoKnife®2.500 €
Tomoterápia8.500 €
Teljes körű májrák-kezelés17.000 €

Májrák kezelése Törökországban: egy teljes útmutató

Az orvosi turizmus elve alapján egy francia személynek joga van májrákkezelést tervezni Törökországban. E döntés meghozatalának több oka is van. Tudni, hogy a beteg nincs egyedül a döntés meghozatalakor. A kezelőorvos (és adott esetben egyenértékű szakemberek) felügyelete elengedhetetlen.

Külföldi beavatkozásokra és műtétekre szakosodott utazási irodaként nem avatkozunk be a terápiás vagy az ellátást támogató folyamatba. Tanácsadóink szerepe a tartózkodás minden logisztikai szempontjának meghatározása: a szállodafoglalás, az egészségügyi intézményekbe való utazás koordinálása, repülőjegyek megrendelése stb

Mielőtt részletesebben bemutatnánk, hogyan dolgozunk, szeretnénk áttekinteni néhány kérdést, amelyeket rendszeresen feltesznek ezzel az állapottal kapcsolatban. Ezek a magyarázatok, bár jól dokumentáltak, semmiképpen sem helyettesítik a szakember diagnózisát és ajánlásait.

Mi a májrák?

A májrák akkor alakul ki, ha a májszövetben rosszindulatú sejtek alakultak ki. A máj létfontosságú szerv, amely a has jobb felső részén található. Amint a szövődményt észlelik, feltétlenül be kell avatkozni. Ez a testrész számos alapvető funkciót lát el.

Például felelős az epe termeléséért, egy olyan anyagért, amely nagyban megkönnyíti az emésztési folyamatot. Emellett segít a vér méregtelenítésében is.

A tudományos fejlődés ellenére a legújabb tanulmányok szerint az esetek száma világszerte növekedni fog.

A Libération című újságban megjelent cikk (az újságíró maga idézi a Journal of Hepatology című szaklapot) kifejti, hogy “2020-ban világszerte 905 700 embernél diagnosztizáltak májrákot, és 830 200 ember halt meg benne”. Az előrejelzések szerint ez alapján 2024-ig “több mint 55%-os” növekedés várható.

Ezen előrejelzések ismeretében a megelőzés elengedhetetlen. A korai felismerés növeli a gyógyulás esélyét .

Olvassa el a törökországi májátültetésről és az isztambuli hasnyálmirigyrák-kezelésről szóló írásunkat.

Kiket érint a májrák (életkor, nem stb.)?

A májrák elsősorban a 60 éves vagy annál idősebb embereket érinti, bár lehetnek kivételek. A Libération cikke szerint a betegség “a férfiakat jobban érinti, mint a nőket, és a kockázat az életkorral nő”.

Az egészséges életmód is a májrák egyik oka. A túlzott alkoholfogyasztás, a túlsúly és bizonyos társbetegségek növelik a betegség kialakulásának kockázatát. Ezek közé tartozik a hepatitis B- és C-vírusokkal való krónikus fertőzés, a májzsugor és az olyan anyagcsere-betegségek, mint a nem alkoholos zsírmájbetegség (NAFLD) vagy a nem alkoholos steatohepatitis (NASH).

A fenti adatok aggasztóak, de léteznek kezelési lehetőségek . Ezek közé tartozik a transzplantáció, az egyik leggyakoribb műtét. Ez nem kockázatmentes, de egyes betegek számára esélyt ad a remisszióra. A máj reszekciója, amely a máj részleges eltávolításával jár, egy másik lehetőség. Végül az orvosok ajánlhatnak ablációt. Ilyenkor a rákos sejteket célzottan elpusztítják.

Ilyenkor orvosi kirándulást lehet szervezni a Boszporusz földjére. De miért ez a megoldás az , amit néha előnyben részesítenek?

Miért érdemes Törökországba utazni a májrák kezelésére?

Számos oka van annak, hogy a betegek miért fordulnak törökországi szakemberhez, akár Isztambulban , akár máshol. Íme egy válogatás a leggyakrabban említett okokból.

1. A kezelés költségei

Az egészségbiztosítási költségtérítés mechanikája nem elegendő ahhoz, hogy különbséget tegyen. A részvétel ellenére a májrák kezelése jelentős költséget jelent, akár a diagnózis, akár a beavatkozás , akár a remisszió idején.

Törökországban számos kis, tekintélyes klinika van, amelyeket egész évben nemzetközi betegek látogatnak. Ennek eredményeképpen azok a franciák, akik Törökországot választják úti céljuknak , megfizethetőbb áron keresik a magas színvonalú kezelést.

2. Törökország, a szervátültetések világreferenciája

Bár az első pont sok esetben érvényes, az itt tárgyalt állapotra különösen fontos. A TRT Français (a Török Rádió és Televízió francia ága) szerint Törökországnak “sikerült a világ egyik vezető célpontjává válnia a szervátültetések terén, Dél-Korea, Európa és az Egyesült Államok nyomdokaiba lépve”.

Egy egész dossziét kellene szentelni e jelenség tanulmányozásának, hogy megértsük annak minden következményét. Emeljük ki ezek közül az egyiket: a “kulturálisat”. Az élő szervadományozás még mindig nagy tabu Törökországban. A halál utáni“lehetőségek” hiányában szükség volt “az élő donorok és a beteg recipiensek közötti műveletekhez kapcsolódó kritikus korlátok leküzdésére”.

Ez egy elképesztő folyamat, amely arra késztette a helyi szakembereket, hogy megduplázzák technikai képességeiket a kezelések sikeres elvégzése érdekében . Bár ez nem egy verseny, ez tükröződik a transzplantációk sikerességi arányában . A forrástól függően 85 és 95% között mozog. Ezt szigorúan meg kell különböztetni a májrák gyógyulási arányától . A két orvosi eljárás, bár bizonyos helyzetekben korrelál egymással, mégis elkülönül egymástól.

3. Más, nyugodtabb környezet

Ügynökeink mindent megtesznek, amikor megszervezik az ügyfelek utazását és szállását . Az a környezet, amelyben a kezelés zajlik, segít abban, hogy a műtétet a lehető legjobb körülmények között közelítsük meg. Maga Törökország ideális környezetet kínál az elengedéshez; csodálatos tájai és az egyes régiókban uralkodó éghajlat értékes adottságok.

A szolgáltatási érzék is különösen fejlett ebben az országban, ahol sok tehetség találkozik. Ismétlem, az elérhetőbb áraknak megfelelően, az “extrák” még akkor is számosabbak, ha a szálláshely nem tart igényt különösebb luxusra. Mindez a nemzeti orvosi kultúra része.

Hogyan szervezi meg törökországi orvosi útját?

Mindenekelőtt szeretnénk emlékeztetni Önt annak fontosságára, hogy az eljárást esküt tett szakemberrel hitelesíttesse . Csak ő tudja megerősíteni a kezelés szükségességét és a kapcsolódó eljárásokat.

Miután a választás megtörtént, több lépést kell követni. Csak bizonyos esetekben van szükség orvosi vízum megszerzésére.

Bármelyik esetről is legyen szó, utazási irodánk mindent megtesz, hogy leegyszerűsítse ezt a nélkülözhetetlen utazást . A repülőtérre érkezésétől kezdve csapataink az Ön szolgálatára állnak. Különösen a régió legjobb kórházaival és klinikáival állunk kapcsolatban. Ha kitölti a kért információkat, amelyeket a legszigorúbb titoktartás mellett kezelünk, személyre szabott orvosi árajánlatot küldünk Önnek.

Miért bízza orvosi tartózkodásom előkészítését egy ügynökségre?

Ennek a személyre szabott szolgáltatásnak köszönhetően Ön a következő előnyökkel jár..

  • Abszolút gyors reagálás. Ha probléma merül fel (kommunikációs nehézségek a helyszínen, rajtunk kívül álló késedelem stb.), azonnal megoldást keresünk .
  • Teljes átláthatóság. Minden lényeges információt előre közlünk Önnel. Ön tudja, hogy mennyibe kerülnek a különböző szolgáltatások.
  • Helyszíni jelenlét. Nem csak online dolgozunk. Ügyfeleinknek a kezelés során végig “a helyszínen” is segítséget nyújtunk.

Az év bármely szakában mindig rendelkezésre állunk. A májrák kezelése stresszes orvosi eljárás – a mi segítségünk megkönnyíti az ezzel való megbirkózást. Nem kell aggódnia minden miatt, ami a taxival, étkeztetésselstb. kapcsolatos. Bármikor kérhet különleges kéréseket.

Ne habozzon most kapcsolatba lépni velünk, hogy megbeszéljük ezeket. Szakértőink minden kérdésére választ tudnak adni. Ha ezt a lehetőséget választja , törökországi orvosi útja a lehető legjobb körülmények között fog zajlani.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a törökországi májrákkal kapcsolatban

Mennyibe kerül a májrák kezelése Törökországban?

A törökországi májrák gyógyítására irányuló műtét ára számos tényezőtől függ. Irányadó értékként 4200 és 17 000 euró között mozog.

Mi a májrák?

A “májrák” kifejezés valójában a “májrák” szinonimája. A két kifejezés között nincs orvosi különbség.

Milyen a májrák kezelésének sikerességi aránya?

Nemzetközi szinten, és a Mayo Clinic honlapján közzétett információk szerint többféle sikerességi arány létezik. A máj reszekciója (műtét) esetében ez az arány 50-70%, legalább 5 év múlva. A transzplantáció esetében viszont 60-75%-os a sikerességi arány.

Mennyi ideig tart a felépülés a májrák műtét után?

A lábadozás az egyéntől és a műtét típusától függően 5 naptól 3 hétig tart. Ez rehabilitációs gyakorlatokat és folyamatos ellenőrzést foglal magában.

Lehetséges-e műtétet végezni Törökországban úgy, hogy nem beszélem a helyi nyelvet?

Igen, ez lehetséges. Manapság még mindig létezik nyelvi akadály, de ezt a fordítási eszközök és a képzett tolmácsok használatával sikerült enyhíteni.

Milyen óvintézkedéseket kell tenni a májműtét után?

A rendszeres orvosi ellenőrzések elengedhetetlenek. Egy francia szakértő veszi át a feladatot, amikor visszatér külföldről. Bizonyos ételeket és tevékenységeket kerülni kell; kövesse a felkeresett orvosok ajánlásait.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️