Kemoterápia Törökországban

Kemoterápiát tervez Törökországban? Ez a végső útmutató mindent tartalmaz, amit az eljárásról, a gyógyulásról és a költségekről tudni kell Isztambulban. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi kezeléshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi kemoterápiáról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török orvosoknál. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

A kemoterápia ára Törökországban

A kemoterápiás kezelés pontos ára Törökországban nem határozható meg. Túl sok tényező játszik szerepet. A legfontosabb tényező a diagnózis eredménye. De a beteg által választott létesítmény és az alkalmazott kezelési technika is befolyásolhatja a kezelés költségét. Ez 1350 euró és 4500 euró között mozog.

Kemoterápia Törökországban 1 350 eurótól

Bevezetés

A rák kezelése nehéz feladat. A cél az egyes rákos sejtek eltávolítása, hogy azok ne terjedjenek el a szervezetben. A rákgyógyászok különböző stratégiákat alkalmaznak ennek elérésére.

Ezek közé tartozik a sugárterápia. Ez a módszer a kóros sejtek DNS-ének ionizáló sugárzással történő károsítását jelenti. Ezáltal véget vetnek tevékenységüknek. Az onkológusok műtétet is beiktathatnak. Ez eltávolítja a rosszindulatú daganatot.

Létezik célzott terápia is, az úgynevezett immunterápia. Ez az immunrendszer stimulálásán alapul, ezáltal erősítve a szervezet természetes védekezőképességét. Az immunrendszer így képes semlegesíteni az egyes rákos sejteket.

A kemoterápia teszi teljessé a listát. Törökország az egyik legkedveltebb célország a rákkezelés ezen típusának egyik legkedveltebb célpontja. Számos nemzetközi beteget vonz. A kemoterápiás tartózkodás megszervezése Törökországban ma már sokkal egyszerűbb. Mindössze annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép szakembereinkkel.

Mi a kemoterápia Törökországban?

A kemoterápia egy gyógyszeres kezelés. Célja a rákos sejtek elpusztítása egy vagy több erős gyógyszer segítségével. A készítmények gátolhatják növekedésüket és szaporodásukat is. Ezenkívül megakadályozzák, hogy a kóros sejt károsítsa a szomszédos szöveteket.

Az onkológus különböző rákellenes anyagokat használhat. Az egyes alkalmazandó gyógyszereket azonban különböző kritériumok alapján kell kiválasztania, többek között :

  • A kezelendő daganat típusa,
  • A betegség stádiuma,
  • A beteg egészségi állapota.

Jelenleg különböző kemoterápiás protokollok léteznek. Ezeket az alkalmazott gyógyszerek kezdőbetűi alapján nevezik el. Ezek a következők

  • CMF (ciklofoszfamid, metotrexát, fluorouracil),
  • FEC (fluorouracil, epirubicin, ciklofoszfamid), amelyet széles körben alkalmaznak az emlőrák kezelésében,
  • CAPOX (kapecitabin és oxaliplatin), amelyet a bélben kialakuló rákos megbetegedések kezelésére használnak,
  • FOLFOX (folsav, fluorouracil és oxaliplatin).

A kemoterápiát Törökországban kórházban vagy klinikán kell végezni. Valóban szükséges a tapasztalt orvosi csapat felügyelete. Az orvos azonban bizonyos esetekben kivételt tehet. Engedélyezi a gyógyszerek beadását a beteg otthonában. Ekkor egy szakképzett gondozó közreműködése válik szükségessé.

Olvassa el a törökországi trigeminalis neuralgia kezeléséről szóló jelentésünket.

Hogyan történik a kemoterápiás kezelés Törökországban?

Előkészítés

A kemoterápia sikere Törökországban számos tényezőtől függ. Ezek közé tartozik a beteg egészségi állapota és a rákos megbetegedés formája. Az orvosnak ezért megfelelő diagnózist kell felállítania. Meg kell vizsgálnia a betegét, és egy sor orvosi vizsgálatot kell ütemeznie, amelyek magukban foglalhatják:

  • Toxicitási vizsgálatok,
  • Genomikai vizsgálatok,
  • Funkcionális vizsgálat vagy fenotipizálás,
  • Vérvizsgálatok.

Kezelés

Csak az onkológus tudja eldönteni, hogy a kemoterápia a beteg otthonában adható-e vagy sem. Minden az alkalmazott gyógyszer típusától és a beadás módjától függ. Az orvos dönthet a kemoterápiás kezelés mellett :

  • Szájon át történő kezelés,
  • Bőr alá történő kezelés
  • Intramuszkulárisan,
  • Intravénásan,
  • Intra-arteriális,
  • A hashártyában,
  • Mellhártyán belül,
  • Intra ventricularis stb.

A kezelés ciklusokban történik. Az orvos például három hétre napi egy kemoterápiás kezelést ütemezhet be. Ezután 20 napos szünetet javasol. A kezelés nélküli időszakra azért van szükség, hogy a szervezet regenerálódhasson. A ciklikus kezelések gyakorisága a beteg egészségi állapotától függően változik. A kemoterápiát Törökországban a műtét előtt vagy után lehet ütemezni.

A lábadozás

Az orvos palliatív ellátást kínál a beteg komfortérzetének javítása érdekében minden egyes kemoterápiás kezelés után. Ez magában foglalhatja hányinger elleni gyógyszerek beadását. A betegnek pihennie is kell a gyors felépülés érdekében.

Olvassa el az isztambuli PET-vizsgálatról szóló beszámolónkat.

Milyen kockázatok, szövődmények és mellékhatások vannak?

A Törökországban végzett kemoterápiának lehetnekmellékhatásai. Ezek az alkalmazott anyagtól, az adagolástól és attól függően változnak, hogy a személy szervezete hogyan reagál a kezelésre. A leggyakoribb mellékhatások a következők

  • Átmeneti hajhullás,
  • A vörösvértestek számának csökkenése, ami fáradtságot és vérszegénységet okoz,
  • A fehérvérsejtek számának csökkenése, ami növeli a fertőzésveszélyt,
  • A vérlemezkék számának csökkenése, ami trombocitopéniát vagy vérzést okozhat,
  • A száj sérülése a törékeny nyálkahártyák miatt,
  • Bőrbetegségek, például bőrpír és bőrszárazság,
  • Hányinger,
  • Szexuális problémák, amelyek nagyon gyakoriak azoknál, akik hormonális kezelésen alapuló kemoterápián estek át stb.

Miért érdemes kemoterápiát végezni Törökországban?

Sok nemzetközi beteg döntött úgy, hogy Törökországban vesz részt kemoterápián. A világ minden tájáról érkeznek. Úgy döntöttek, hogy a legjobb kemoterápiás kórházakkal rendelkező országban kezeltetik magukat. Ezek a legmodernebb infrastruktúrával rendelkeznek. Minden intézmény képes magas színvonalú ellátást nyújtani a betegeknek. A leghíresebbek közé tartoznak :

  • Florence Nightingale Kórház, a Joint Commission International által akkreditált, Isztambulban található intézmény,
  • A Kocaeliben található Anadolu Medical Centre, amely fejlett technológiát alkalmaz és személyre szabott kezelést kínál minden egyes beteg számára,
  • Az isztambuli Bahcelievler Medical Park kórház, amely kiváló szolgáltatásairól híres,
  • Az isztambuli VM Medical Park kórház Florya,
  • Az isztambuli Memorial kórház, amely tapasztalt onkológusok csapatáról híres,
  • Medicana Nemzetközi Kórház Ankarában stb.

Mindegyik török kórház tapasztalt és hatékony ápolószemélyzettel is rendelkezik. Ezek közé tartoznak a magasan képzett és hozzáértő ápolók és orvosok. Keményen dolgoznak, hogy a betegek minden igényét kielégítsék.

A rákkezelés a törökországi egészségügyi szakemberek vezető szakterülete. Számos innovatív és hatékony terméket használnak. A kezelés megfizethető költségei is erősítik az ország népszerűségét, mintkemoterápiás célpont.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a törökországi kemoterápiáról

Mennyi ideig tart egy kemoterápiás kórházi tartózkodás Törökországban?

Egy kemoterápiás kezelés 10 perc és 72 óra között tart. A betegnek azonban legalább 30 percig a kórházban kell maradnia. Az orvosi csapatnak ellenőriznie kell, hogy nincsenek-e súlyos reakciók a gyógyszerekre, különösen, ha a beteg nagy dózisú kemoterápián esett át.

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom?

A tartózkodás hossza a kemoterápiás kezelések számától és az eredménytől függ. A kezelés három és hat hónap közötti időtartamú. Minden egyes ciklus után nyomon követési időszakot terveznek. Ezért legalább 4 hónapig kell az országban maradnia.

Mekkora a sikerességi arány?

A törökországi kórházak magas színvonalú kemoterápiás kezelést kínálnak a rákbetegeknek. Innovatív és hatékony kemoterápiás módszereket alkalmaznak. Ez növeli a sikerességi arányt. Ez a rákbetegség formájától függően 40 és 50% között van.

Hol a legjobb ország a kemoterápiára?

A rákos betegek Németországban, Szingapúrban, Izraelben, Indiában, Thaiföldön és Malajziában is kezelhetők. Ezek az országok jó hírnévvel rendelkeznek a rákkezelés terén. A Törökországban végzett kemoterápia azonban a legjobb választás, ha figyelembe vesszük a szolgáltatások minőségét és a kezelés költségeit.


‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️