Hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban

Hasnyálmirigyrák-kezelést fontolgat Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és az isztambuli költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi kezeléshez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a hasnyálmirigyrák törökországi kezeléséről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban?

A hasnyálmirigyrák műtét átlagosan 8500 euróba kerül Isztambulban, Törökországban. A betegség kiterjedésétől, a műtét típusától és a választott klinikától függően a hasnyálmirigyrák-műtét legalacsonyabb ára Törökországban 4800 euró, de akár 19 000 euró is lehet.

Hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban8.500 €
Protonnyaláb-terápia42.000 €
Tomoterápia7.800 €
Whipple-műtét (hasnyálmirigy-duodenektómia)12.800 €
NanoKnife11.200 €

Hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban

A hasnyálmirigy a szervezet egyik létfontosságú szerve. Számos fontos funkciója van. Az első a hasnyálmirigy levének, az emésztéshez nélkülözhetetlen enzimnek a termelése. A második funkciója az inzulin hormon kiválasztása, amely szabályozza a vércukorszintet.

A has felső részén található mirigyben rák alakulhat ki. A betegség gyakran a sejtjeinek viselkedési és növekedési zavaraihoz kapcsolódik. Ritka és kezdetben tünetmentes. A korai diagnózis gyakran lehetetlen. Ez csökkentheti a gyógyulás esélyét.

A hasnyálmirigyrák kezelése összetett. Sok beteg úgy döntött, hogy a jobb kezelés érdekében Törökországba utazik . Az ország híres az e betegségre vonatkozó fejlett kezelési stratégiák kutatásáról. A helyi szakértők forradalmi kezelési programokat fedeztek fel. Ezeket az ország néhány kórházában alkalmazzák.

Sok nemzetközi beteg döntött úgy, hogy a hasnyálmirigyrák kezelését Törökországban végzi el. Az orvosi turizmus a Boszporusz-szoroson fekvő ország egyik kiemelt tevékenységévé vált.

Mi a hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban?

A hasnyálmirigy sejtjei kóros változásokon mehetnek keresztül. Ez rosszindulatú vagy rákos daganat kialakulásához vezet. A betegnek ekkor hasnyálmirigyrákja van. A betegségnek két formája lehet:

  • A ductalisadenokarcinóma , amely az enzimtermelésért felelős exokrin sejtek változásaihoz kapcsolódik, és az esetek mintegy 95%-át teszi ki,
  • Az inzulintermelésért felelős endokrin sejtek elváltozásaihoz kapcsolódó adenoszkámiás karcinóma, amely a betegség legritkább formája.

Meg kell jegyezni, hogy a betegség első tünete a legtöbb esetben későn jelentkezik. Ezek a következők lehetnek

  • Fájdalom a has felső részén, amely a hátra is kiterjed,
  • Étvágytalanság,
  • Akaratlan fogyás,
  • A közelmúltban kialakult cukorbetegség,
  • Depresszió,
  • Fáradtságérzet,
  • Sárgaság vagy a bőr sárgulása,
  • Vérrögök képződése.

Ha ezek a tünetek jelentkeznek, a hasnyálmirigyrák már előrehaladott stádiumban van. Ezért sürgősen, hatékony módszerrel kell kezelni. A hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban különböző technikákon alapul. Az ország onkológiai szakértői azon dolgoznak, hogy személyre szabott ellátási folyamatot tervezzenek .

Olvassa el az immunterápiáról, a prosztatarák kezeléséről, az agydaganat kezeléséről, a tüdőrák kezeléséről és a Parkinson-kór kezeléséről szóló dossziénkat.

Hogyan történik a hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban?

Felkészülés

A hasnyálmirigyrák bármilyen kezelését Törökországban pontos diagnózis előzi meg. Ezért egy első konzultációra kerül sor. E konzultáció során az orvos különböző vizsgálatok elvégzésére kéri a beteget, többek között :

  • Vérvizsgálat,
  • A has ultrahangvizsgálatát,
  • Képalkotó vizsgálatok, például CT vagy MRI,
  • Endoszkópos ultrahangvizsgálat
  • Biopszia.

A kezelési tervet e különböző vizsgálatok eredményei alapján állítják össze. Az orvos tájékoztatja a beteget az alkalmazott módszerről. Felkészíti a pácienst azzal is, hogy elmagyarázza, hogyan fogják elvégezni az eljárást.

Kezelés

Az onkológusok ma már számos innovatív módszert alkalmazhatnak a hasnyálmirigyrák kezelésére Törökországban. Az orvos ezek közül választhat. Néha azonban ezek kombinációja mellett dönt. Döntése a beteg egészségi állapotától, a rák típusától és a rák előrehaladási stádiumától függ. Az onkológus szakértők választhatják a :

  • Kemoterápia, egy olyan technika, amely az egyes rákos sejtek elpusztítását jelenti gyógyszerek beadásával,
  • Sugárterápia a rosszindulatú sejtek elpusztítására vagy a daganat méretének csökkentésére nagy energiájú sugarak segítségével,
  • Célzott terápia , amely olyan gyógyszerek beadásán alapul, amelyek megakadályozhatják a rák növekedését,
  • Distalis pancreatectomia , a hasnyálmirigy érintett részének eltávolítására szolgáló sebészeti eljárás,
  • Teljes hasnyálmirigy-eltávolítás , amelynek során a teljes hasnyálmirigyet eltávolítják.

Rekonvaleszcencia

A lábadozás hosszát nem lehet meghatározni. Számos tényező késleltetheti a felépülést. Ezek közé tartozik a választott kezelés, az eredmény és a betegség súlyossága. A felépülés azonban általában több hétig vagy hónapig tart.

A felépülés valószínűleg lassú lesz, ha a kezelés részleges vagy teljes műtétet foglal magában. A betegeknek a műtét után egy hétig kórházban kell maradniuk. Az intenzív osztályra való felvételre akkor kerül sor, amikor a beteg elhagyja a műtőt. A beteget szoros orvosi felügyelet alatt kell tartani.

A sebésznek szorosan figyelemmel kell kísérnie a beteg egészségi állapotát. A felépülési időszak számukra is hosszú lehet. A lábadozási időszak alatt az orvosi csapat figyelemmel kíséri a beteget, lehetővé téve számára, hogy:

  • A kezelés esetleges negatív hatásainak észlelését
  • Értékelni a kezelés hatását,
  • Segítsék a betegek gyors felépülését magas színvonalú orvosi ellátással.

Mik a kockázatok, szövődmények és mellékhatások?

A kockázatok és szövődmények gyakran az alkalmazott kezeléshez kapcsolódnak. Ezek közé tartoznak

  • A műtéttel kapcsolatos kockázatok, például vérzés és fertőzés,
  • A cukorbetegség kialakulása,
  • Az általános érzéstelenítéshez kapcsolódó allergiák,
  • A hasnyálmirigy funkciójának elvesztése,
  • Az egészséges sejtek vagy szövetek elpusztulása,
  • Kemoterápiával járó fáradtság és hányinger stb.

Miért válassza a hasnyálmirigy-kezelést Törökországban?

A hasnyálmirigyrák Törökországban történőkezelése számos előnnyel járó döntés. Mindenekelőtt az ország legtöbb kórháza világszínvonalú orvosi létesítményekkel rendelkezik. Ezekben a létesítményekben tapasztalt onkológus szakemberek dolgoznak. Közülük néhányan részt vettek azokban a kutatásokban, amelyek a modern, nagy teljesítményű kezelési technikák kifejlesztéséhez vezettek.

Mindez azt jelenti, hogy a betegek élvezhetik a tapasztalt orvosok gondozását . Ez a tényező kedvez a sikeres kezelésnek. A török onkológusok a fejlett technológiára is támaszkodnak, hogy jól kezelhessék betegeiket. A legnevesebb intézmények Isztambulban és Ankarában találhatók, hogy csak néhányat említsünk:

  • Az Acibadem Atakent Kórház, egy akkreditált, több szakterületet is magában foglaló intézmény,
  • Az isztambuli Florence Nightingale Kórház, amely magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást nyújt,
  • Anadolu Medical Centre Isztambulban,
  • Memorial Kórház Ankarában.

Törökország megfizethető kezelési költségeket is kínál. Ez a másik ok, amiért az ebbe az országba történő orvosi utazás vonzó lehetőség mind a hasnyálmirigyrákos férfiak , mind a nők számára.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran feltett kérdések a hasnyálmirigyrák kezeléséről

Mennyibe kerül a hasnyálmirigyrák kezelése Törökországban?

A teljes ár számos tényezőtől függően változik. Ezek közé tartozik a betegség típusa és stádiuma, valamint az intézmény hírneve. A hasnyálmirigyrák kezelésének költsége Törökországban 4800 és 19 000 euró között mozog

Mekkora a sikerességi arány?

A török orvosok a pontos diagnózis alapján személyre szabott kezelést kínálnak a betegeknek. Emellett a legmodernebb berendezéseket használják, és jól gondoskodnak a betegekről. Mindezek magas sikerességi arányra utalnak.

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom?

Nagyon sok paraméter játszik szerepet a törökországi hasnyálmirigyrák-kezelés időtartamának meghatározásakor. Az alkalmazott kezelési terv a legfontosabb. A betegnek fel kell készülnie arra, hogy legalább egy hónapig az országban marad.

Milyen a hasnyálmirigyrák kezelésének eredménye Törökországban?

Az eredmény attól függ, hogy a beteg szervezete hogyan reagál a kezelésre. Olyan tényezők is befolyásolhatják, mint a daganat eltávolításának lehetősége és a rák stádiuma. A modern kezelési módszerek azonban meghosszabbíthatják a beteg várható élettartamát.

Melyik országban kezelik a hasnyálmirigyrákot?

A rákbetegek Németországban, Spanyolországban, Thaiföldön, a Koreai Köztársaságban és Kínában juthatnak jó kezeléshez. De Törökország a legkedveltebb célpont. Kiemelkedik az elfogadható árú, minőségi ellátással.

Comment organiser le voyage médical pour un traitement cancer pancréas en Turquie ?

Az orvosi turizmus szakembereivel való együttműködés biztos módszer a hasnyálmirigyrák kezelésére irányuló törökországi utazás megtervezéséhez. Teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek, beleértve a fordítási szolgáltatásokat, a szállást, a szállítást, a klinika vagy kórház kiválasztását, a kezelést stb.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️