Hasnyálmirigy-átültetés Törökországban

Hasnyálmirigy-átültetést fontolgat Törökországban? Tudjon meg mindent az isztambuli csontvelő-átültetésről: eljárás, költségek, gyógyulás. Kérjen ingyenes árajánlatot egy sikeres kezelésre Isztambulban.

A LegjobbKlinika.com információt nyújt a törökországi hasnyálmirigy-transzplantációról, és segít lefoglalni a műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

Mennyibe kerül a hasnyálmirigy-átültetés Törökországban?

A hasnyálmirigy-átültetés költsége Törökországban a műtét típusától (részleges vagy teljes átültetés) függően változik, de gyakran alacsonyabb, mint Európában vagy az Egyesült Államokban. A hasnyálmirigy-átültetés ára Isztambulban, Törökországban 17 000 és 28 000 euró között van.

Csak hasnyálmirigy-átültetés17.000 €
Kombinált vese- és hasnyálmirigy-átültetés31.000 €
Hasnyálmirigy veseátültetés után 26.000 €
Hasnyálmirigy-szigetátültetés28.000 €

Minden, amit a hasnyálmirigy-átültetésről tudni kell a hatékony kezelés érdekében Isztambulban

A hasnyálmirigy-transzplantáció egy nagyszabású sebészeti beavatkozás, amelynek célja az ezt a szervet érintő súlyos egészségügyi állapotok kezelése. Ez a műtét Isztambulban a beteg beteg hasnyálmirigyét egészséges donorból származó transzplantátummal helyettesíti.

Ezért a betegek megfelelő ellátásához elengedhetetlen, hogy olyan kórházat válasszanak, amely magas színvonalú orvosi ellátást nyújt. Ezért egyre többen választják a törökországi orvosi turizmust a hasnyálmirigy-átültetéshez.

Miért van szükség hasnyálmirigy-átültetésre?

Erre a műtétre gyakran az 1-es típusú cukorbetegségben,hasnyálmirigy-elégtelenségben vagy hasnyálmirigyrákban szenvedő betegeknél van szükség. Ezek az állapotok súlyosan befolyásolhatják a betegek életminőségét, és egyes esetekben életveszélyesek lehetnek.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az 1-es típusú cukorbetegség világszerte a cukorbetegek 10%-ánál súlyos szövődményekhez, például veseelégtelenséghez és szív- és érrendszeri betegségekhez vezet.

A hasnyálmirigy-átültetés Törökországban és világszerte lehetővé teszi, hogy ezek a betegek egészségi állapotukban jelentős javulást tapasztaljanak. Ez többek között csökkenti az e betegségekkel járó szövődményeket.

A veseátültetésről, májátültetésről és csontvelőátültetésről szóló dossziénkat is elolvashatja, ha többet szeretne megtudni a törökországi Isztambulban végzett szervátültetésekről.

Milyen a megfelelő profil a hasnyálmirigy-átültetéshez Törökországban?

A sikeres törökországi hasnyálmirigy-átültetéshez az ideális jelölt gyakran olyan személy, akinek veseelégtelensége vagy súlyos cukorbetegségből eredő szövődményei vannak. A betegeknek általában legalább 18 évesnek kell lenniük ahhoz, hogy alkalmasak legyenek.

Az egészségi állapotukon kívül a betegeknek jó állapotban kell lenniük ahhoz, hogy kibírják a nagyobb műtétet, és elviseljék a graft kilökődésének megelőzéséhez szükséges immunszuppresszív kezelést.

Milyen kockázatokkal, szövődményekkel és mellékhatásokkal jár a beavatkozás?

Mint minden nagyobb sebészeti beavatkozás, a hasnyálmirigy-átültetés is potenciális kockázatokkal és szövődményekkel jár. Ezek közé tartozhatnak:

  • Graftkilökődés : előfordulhat, hogy a recipiens immunrendszere nem ismeri fel az új szerv sejtjeit, és megtámadja azt. Ezért van szükség immunszuppresszánsok alkalmazására a kilökődés megelőzése érdekében.
  • Fertőzések : Amikor a betegek immunszuppresszánsokat kapnak, érzékenyebbek a fertőzésekre. Emiatt az isztambuli klinikák minden kórházi személyzetét speciálisan kiképzik, hogy jobban odafigyeljenek az ilyen típusú műtétekkel járó egészségügyi kockázatokra.
  • Műtéti szövődmények : Mint minden nagyobb műtétnél, itt is előfordulhatnak olyan problémák, mint a vérzés, a vérrögök és az erek károsodása. Ezért a műtét előtt, alatt és után megfigyelés alatt áll.
  • Az immunszuppresszánsok mellékhatásai : Ezek a gyógyszerek olyan mellékhatásokat okozhatnak, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség és a veseproblémák.

Ezért elengedhetetlen, hogy a betegek megbeszéljék ezeket a kockázatokat sebészükkel és orvosi csapatukkal, hogy teljes mértékben megértsék a műtét következményeit.

Segítünk kiválasztani a legjobb klinikát a hasnyálmirigy-átültetéshez Törökországban.

Hogyan zajlik a műtét?

Az Ön biztonsága és a műtét sikere érdekében a hasnyálmirigy-átültetés Törökországban több szakaszban zajlik.

Várakozás a transzplantátumra

Törökországban a transzplantációs központok jól kiépített hálózatának és aBiomedicina Ügynökséggel való hatékony koordinációnak köszönhetően a várakozási idő viszonylag rövid lehet.

A betegek gyakran felkerülnek a transzplantációra váró országos várólistára, és a műtétet azonnal beütemezik, amint rendelkezésre áll egy kompatibilis graft.

Felkészülés a műtétre

A műtét előtt egy sor orvosi vizsgálaton kell átesnie, hogy felmérjék általános egészségi állapotát és a transzplantátummal való kompatibilitását. Ez magában foglal vérvizsgálatokat, képalkotó vizsgálatokat és konzultációkat különböző, különösen nefrológiai és sebészeti szakemberekkel.

A szakemberek megbeszélik a transzplantáció előtt és után szedendő immunszuppresszánsokat is, hogy megelőzzék a graft kilökődését.

A műtét

Ezt az összetett eljárást általános érzéstelenítésben végzik. A sebész először is bemetszést ejt a beteg hasán, hogy eltávolíthassa a meghibásodott hasnyálmirigyet, és egy donorból származó új, egészséges hasnyálmirigyre cserélhesse. Az új szervet összekapcsolják a páciens vérereivel és emésztőrendszerével, hogy helyreállítsák annak funkcióit.

Helyreállítás

A műtét után a beteg lábadozási időszakba lép. Ez magában foglal néhány napos kórházi megfigyelést. Ez idő alatt rendszeres ellenőrzéseket végeznek, hogy megbizonyosodjanak a graft megfelelő működéséről.

Ez a folyamatos ellenőrzés többek között lehetővé teszi az Ön általános egészségi állapotának és a gyógyszerek hatásának nyomon követését.

Miért érdemes a törökországi hasnyálmirigy-átültetést választani?

Isztambul a hasnyálmirigy-transzplantáció népszerű célpontja, mivel fejlett orvosi infrastruktúrával, tapasztalt sebészekkel és versenyképes költségekkel rendelkezik.

Törökország emellett híres a magas színvonalú orvosi turizmusáról, amely a nemzetközi betegeknek kellemes környezetet és átfogó ellátást kínál az orvosi utazásuk során.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a hasnyálmirigy-átültetés?

A műtét általában 4-6 órát vesz igénybe, az esettől és az alkalmazott műtéti technikától függően.

Mennyi ideig maradhatok Törökországban a hasnyálmirigy-transzplantáció miatt?

A hasnyálmirigy-transzplantáció miatt Törökországban átlagosan 3-4 hétig kell maradni. Ez az időszak magában foglalja a műtét előtti szakaszt, magát a műtétet és a kezdeti lábadozást.

Fáj a hasnyálmirigy-átültetés?

A műtét után normális, hogy némi fájdalmat és kellemetlen érzést érez, de ezek az érzések általában jól kezelhetők az orvosi csapat által felírt fájdalomcsillapítókkal.

Mik a kiválasztási kritériumok a hasnyálmirigydonorok számára Törökországban?

A donorokat a recipienssel való kompatibilitásuk, általános egészségi állapotuk és a fertőző betegségek hiánya alapján választják ki.

Lehetséges-e a hasnyálmirigy-átültetést veseátültetéssel kombinálni?

Igen, a veseelégtelenségben és 1-es típusú cukorbetegségben szenvedő betegek esetében gyakori a két eljárás kombinálása.

Milyen megelőző kezelésre van szükség a hasnyálmirigy-transzplantáció után?

A betegeknek szigorú immunszuppresszáns-kezelést kell követniük, szigorú higiéniát kell fenntartaniuk, és rendszeresen orvosi ellenőrzésre kell járniuk.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️