Hajátültetés őssejtek felhasználásával Törökországban

Törökországi őssejtes hajátültetést fontolgat? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és az isztambuli költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a törökországi hajműtétre.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi őssejtes hajátültetésről, és segít lefoglalni a műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az őssejtes hajátültetés Törökországban?

Törökországban az őssejtes hajátültetés költsége 2000 és 3000 euró között van. Az árak a kezelendő terület nagyságától és a klinika hírnevétől függően változnak. Ez körülbelül fele az európai árnak

Ha azon tűnődik, hogy az árak miért sokkal alacsonyabbak, mint más országokban, ez részben azért van, mert Törökországban nagyon sok esztétikai klinika van. A verseny tehát nagyobb, ami hatással van az árakra.

Hajátültetés őssejtek felhasználásával 2500 €
Hagyományos hajátültetés1700 €
Hajátültetés nőknek2200 €
Afro hajátültetés2300 €

Bevezetés

Hajhullástól szenved és szeretne többet megtudni a törökországi őssejtes hajátültetésről? Ebben az átfogó útmutatóban mindent megtudhat erről a műtétről: előnyök, eljárás, költségek, mellékhatások és még sok más.

Az út minden lépésénél Önnel leszünk, a Törökországba érkezésétől a műtét utáni utókezelésig. Kérje ingyenes árajánlatát, és vegye igénybe a sikeres törökországi hajátültetés legjobb árát.

Mi az őssejtes hajátültetés?

Az őssejtekkel végzett hajátültetés az egyik új innovatív technika a haj helyreállítása területén. Célja a haj pótlása azokon a területeken, ahol kevés vagy egyáltalán nincs haj. Valójában a kaukázusi férfiak 80%-át érinti a kopaszodás 70 éves kora előtt. A kutatás ezen a területen ezért folyamatosan fejlődik, hogy kezelje ezt a széles körben elterjedt problémát.

A hagyományos módszerekkel ellentétben itt nem kell sok hajat eltávolítani a donor területről. Mindössze egy kis bőrdarabot távolítanak el, amely egy gumót és őssejteket tartalmaz. Ezt a szövetmintát aztán új hajhagymák létrehozására használják a laboratóriumban.

Végül ezeket a graftokat a fejbőr kopasz területeire ültetik át. A műtét során őssejteket adnak a szőrtüszőkhöz, hogy elősegítsék az új hajszálak szaporodását.

Milyen előnyei vannak ennek a technikának?

Ennek a technikának számos előnye van a hagyományos hajátültetéssel szemben:

  • Természetesebb eredmény, mivel az átültetéshez kisebb tűket használnak.
  • Előrehaladott kopaszodásban szenvedő pácienseken is elvégezhető.
  • Nem hagy látható hegeket a páciens fejbőrén.
  • Nem károsítja a donor területet; a haj ott ugyanúgy nő tovább, mint korábban.
  • Nagyon alacsony a kilökődés és az allergiás reakciók kockázata, mivel az őssejteket a páciens saját szervezetéből nyerik.
  • Gyors műtét és felépülés.

Olvassa el a törökországi őssejtterápiáról szóló beszámolónkat

Hajátültetés őssejtek felhasználásával: kinek lehet előnyös?

Az őssejtekkel végzett hajátültetés hatékony megoldást jelent a súlyos hajhullásban szenvedők számára. De kik vethetik alá magukat ennek a műtétnek? Vannak-e ellenjavallatok? Nézzük meg , mely betegek számára lehet előnyös:

  • A páciens lehet férfi vagy nő.
  • Előnyös, ha a hajhullás stabilizálódott.
  • Ajánlott, hogy a páciens legalább 25 éves legyen, mivel a hormonális aktivitás ennél a kornál korábban nem elég stabil.
  • A beteg nem reagálhat hajhullás elleni gyógyszeres kezelésre.
  • Az őssejt-transzplantáció ideális a nagyon kifejezett kopaszságban szenvedők számára.

Ellenjavallatok

Az őssejtes hajátültetés nem alkalmas :

  • Akut szív- és érrendszeri betegségben és magas vérnyomásban szenvedők.
  • Fejbőrrákban szenvedő betegek.
  • Autoimmun betegségekben vagy hajbetegségekben szenvedők.
  • Terhes vagy szoptató nők.

Hogyan történik a műtét Törökországban?

A törökországi klinikán végzett őssejtes hajátültetés több különböző fázisból áll. Ha szakembereken keresztül szervezi meg az ottlétét, akkor az elejétől a végéig elkísérik.

A műtét előtti konzultáció

A klinika orvosával folytatott első konzultáció során teljes körű diagnózis készül az Ön fejbőrének állapotáról. Körülbelül fél órán keresztül minden kérdést feltehet, amit csak szeretne, az Önt kísérő tolmácsnak köszönhetően.

Az orvos azt is ellenőrizni fogja, hogy nincs-e orvosi ellenjavallata, bár ezek ritkák. Végül elmagyarázza, hogy pontosan mi következik ezután.

Az őssejtek kinyerése

Először a sebész eltávolít egy kis bőrdarabot, amely az őssejteket tartalmazza a donor területen lévő szőrtüszőből. Ez a lépés a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően nagyon gyors és fájdalommentes. Ezt a mintát ezután elküldik a laboratóriumba, ahol új szőrtüszőket hoznak létre , és szaporítják az őssejteket.

A műtét menete

Néhány nappal az őssejtek begyűjtése után kerülhet sor a műtétre. Először a fogadó területet a sebész megtisztítja, fertőtleníti és szükség esetén leborotválja.

Ezután az új hajhagymáit átültetik a fejbőr hajhullással érintett területére. Nagyon finom tűket használnak, hogy ezt az átültetést precízen végezzék el, és tökéletesen szabályozzák az új haj beültetésének szögét. Ez biztosítja a nagyon természetes eredményt. A műtét során őssejteket adunk ezekhez a tüszőkhöz, hogy maximalizáljuk az új hajszálak szaporodását.

A műtét utáni szakasz

A műtét utáni fázis fontos, hogy őssejtes hajátültetése tartós legyen. A műtétet követő napon a klinikán meg kell látogatni a hajhagymák ellenőrzésére és fertőtlenítőszer alkalmazására. A sebész néhány tippet is ad Önnek, hogy a lábadozás a lehető legzökkenőmentesebb legyen:

  • Kerülje az alkoholt és a dohányzást 2 hétig: ezek lassítják a gyógyulási folyamatot.
  • Táplálkozzon kiegyensúlyozottan : 2 hétig kerülje a túl sós vagy fűszeres ételeket is.
  • Pihenjen: Szakmájától függően 3 naptól egy hétig terjedő pihenőidőt tartson.
  • Tartsa fenn a megfelelő hajhigiéniát: Használjon kímélő termékeket, és kerülje a fejbőr dörzsölését, különösen alvás közben.
  • Korlátozza a megerőltető tevékenységet: A fejbőr hőmérsékletének hirtelen emelkedését elkerülendő hagyjon abba minden szexuális tevékenységet 10-15 napig. A műtét után 1 hónapig pedig ne végezzen megerőltető sportokat.

Mik az eredmények, és mennyi idő alatt láthatók?

Miután a műtét befejeződött, az eredmények néhány hónap múlva kezdenek megjelenni. Az időtartam pácienstől függően változik, de gyakran 2 és 6 hónap között van, amíg a haj visszanő. A végleges eredmény 10 hónap után lesz látható.

Tartósak az eredmények?

Igen, az őssejtes hajbeültetés eredményei tartósak. Az őssejtek hosszú távon stimulálják a hajhagymákat, így biztosítva a folyamatos hajnövekedést. Mindig fontos azonban a jó hajhigiénia fenntartása és az orvos műtét utáni tanácsainak betartása az eredmények hosszú élettartamának maximalizálása érdekében.

Miért ajánlott a hajátültetés Törökországban?

Törökország népszerű célpontja az ilyen típusú műtéteknek, és nem véletlenül! Ennek a tendenciának több oka is van:

  • Költségek: A törökországi árak nagyon versenyképesek, gyakran majdnem a fele a franciaországi áraknak.
  • A klinikák szakértelme: Törökország híres a szakértelméről ezen a területen. A sebészek magasan képzettek és a hajsebészetre és -kezelésre specializálódtak. Ráadásul a legjobb törökországi hajátültetési klinikák fejlettebb technikákat alkalmaznak és korszerűbb berendezésekkel rendelkeznek, mint más országokban.
  • Orvosi turizmus : A szakemberek all-inclusive üdülést kínálnak, beleértve a szállást, a szállítást és a műtét utáni ellátást. Ez könnyen megszervezhető, és még a nemzetközi pácienseknek is lehetőséget ad arra, hogy Isztambulba látogassanak.

Ha szeretné tudni, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a törökországi transzplantációja, ne habozzon, kérjen ingyenes árajánlatot. Az árajánlat az Ön helyzetén alapul, és tartalmazza a műtét, a szállás, a taxi, a tolmács, a gyógyszerek és a műtét utáni utókezelés költségeit. Az ország legjobb klinikáival dolgozunk együtt!

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések az őssejtes hajbeültetéssel kapcsolatban

Hol a legjobb hely a hajátültetésre?

Törökország kétségtelenül a legjobb célország az ilyen típusú műtétekre. Az ottani klinikák a legmodernebb technológiával vannak felszerelve, a sebészek specializáltak és rendkívül hozzáértőek, a költségek pedig alacsonyabbak, mint más országokban.

Fáj az őssejtekkel végzett hajátültetés?

Nem, egyáltalán nem fájdalmas. A műtét előtt a sebész helyi érzéstelenítést ad Önnek. Ezért csak egy kis fájdalmat, vagy inkább kellemetlen érzést fog érezni az érzéstelenítő injekció beadása során, de a műtét többi része fájdalommentes lesz.

Szükség van-e második műtétre?

Nem, az őssejtekből történő hajátültetés tartós műtét, és nem lesz szükség második műtétre. Csak akkor operálják meg, ha a kopaszodása stabil, és a kezelt területen soha többé nem fog hajhullás jelentkezni. Az eredmények tehát tartósak.

Mi a különbség a hagyományos hajbeültetés és az őssejteket használó hajbeültetés között?

Az őssejtes hajátültetés eredménye sokkal természetesebb. A hagyományos transzplantációval ellentétben nem maradnak hegek. Ezenkívül finomabb tűket használnak, amelyek jobb szöget biztosítanak a hajbeültetéshez.

Mennyi idő alatt nő vissza a hajam a műtét után?

A haj növekedése körülbelül 3 hónappal a műtét után kezdődik. A végleges eredményeknek legfeljebb 10 hónap elteltével kell láthatónak lenniük. A pontos időtartam a pácienstől és a hajnövekedés ütemétől függően változik.

Van-e kockázata az őssejtes hajbeültetésnek?

Nem, mivel az őssejteket és a hajhagymákat a páciens saját testéből nyerik, nincs kilökődési kockázat. Kivéve persze, ha autoimmun betegségben szenved, ami ellenjavallat, ebben az esetben a klinika megtagadja a műtétet.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️