Gerincsebészet Törökországban

Gerincműtétet tervez Törökországban? Ez a végső útmutató mindent tartalmaz, amit az eljárásról, a felépülésről és az isztambuli költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi műtétre.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi gerincsebészetről, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a gerincműtét Törökországban?

A törökországi gerincműtétek költségei 3 200 és 25 000 euró között mozognak. Az ár a műtét típusától, a műtéti módszertől, a kezelés hosszától, a gyógyszerek költségétől, a sebészek tapasztalatától és hírnevétől, valamint a klinika vagy kórház által felszámított díjaktól függően változik.

Az ágyéki gerinc fúziója4900 €
Nyaki gerincfúzió6500 €
Discectomia3200 €
Laminektómia4500 €
Gerinc dekompresszió4200 €
Minimálisan invazív gerincsebészet (MISS)4900 €
Skoliózis műtét13500 €
Gerincvelő-stimulátor beültetése7500 €
Mesterséges porckorong csere8700 €

A sikeres gerincműtétek menete Törökországban

Sokan szenvednek hátfájástól. Orvosuk általában gyógyszeres kezelést javasol. Ez néha elég ahhoz, hogy enyhítse szenvedésüket. Néha alternatív terápiákat, például fizioterápiát javasolnak. De néha ezek a kezelések nem működnek. Ezekben az esetekben az orvos a műtétet választja.

A gerincműtét kényes orvosi eljárás. Hiszen a test egy nagyon fontos részét érinti. A legkisebb hiba is súlyos mellékhatásokkal járhat. Ezért kell gondosan megválasztani a sebészt.

Törökország kezdi vonzani a nemzetközi pácienseket minden sebészeti igény esetén. Az ország fő előnye az orvosi infrastruktúra minősége és az idegsebészek szakértelme. Nem véletlenül nevezik vezetőnek az orvosi turizmusban.

Törökországban több, gerincsebészetre szakosodott kórház is működik. Ezek olyan nagyvárosokban összpontosulnak, mint Isztambul és Ankara.

Mi a gerincsebészet Törökországban?

A gerincet a hát csontvázaként ismerik. Ez egy csigolyáknak nevezett csuklós csontok összessége. Ennek a csontkábelnek fontos funkciója van. Támogatja a fejet és a törzset. Az orvosi szakértők a gerincet második agyként is emlegetik. Számos fontos információt továbbít az idegrendszer felé.

A gerinc problémája általában hátfájást eredményez. Ez kínzó és rokkantságot okozó lehet. A rendelkezésre álló kezelések elsősorban a fájdalom enyhítésére szolgálnak.

Ha ezek a terápiás megközelítések nem javítanak a beteg állapotán, a kezelőorvos idegsebészeti szakértőhöz irányítja a beteget. Ez utóbbi részletesebb diagnózist tud végezni. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megállapítsák a probléma okát és az ideális kezelési technikát.

A törökországi gerincsebészet a legmegfelelőbb kezelés. A műtét révén az orvoscsoport orvosolni tudja a hátfájás okát.

Olvassa el az isztambuli immunterápia áráról, az isztambuli prosztatarák kezeléséről és a törökországi agydaganat kezeléséről szóló dossziénkat.

Kinek érdemes gerincműtétet végezni Törökországban?

A török egészségügyi intézményben végzett gerincműtét akut és tartós hátfájdalomban szenvedő férfiak és nők számára alkalmas. Ez az eljárás megszünteti szenvedésük okát. Az eljárást elsősorban gerincbetegség vagy rendellenesség kezelésére alkalmazzák. Ez magában foglalhatja a következőket :

  • Nyaki sérv, amely a gerincvelő idegét érinti,
  • Lumbális porckorongsérv,
  • A gerincvelő összenyomódását okozó csigolyaszűkület,
  • A csigolyák rendellenessége vagy deformációja,
  • Daganat,
  • A háti csontváz öregedésével összefüggő degeneratív problémák,
  • Csigolyatörések,
  • A scoliosis tünete,
  • Ficamok,
  • Fertőzések a gerincoszlopban,
  • Szerkezeti hibák,
  • Nyaki fúzió stb.

Mi az ideális életkor vagy korhatár a gerincműtéthez?

Az idegsebész feladata annak ellenőrzése, hogy a páciens egészségi állapota és fizikai állapota lehetővé teszi-e a műtét elvégzését. Ezért alapos diagnózist kell felállítania, mielőtt engedélyezné ezt a fajta műtéti kezelést.

Hogyan zajlik a műtét?

Előkészítés

A Törökországban gerincműtétre váró személynek számos orvosi vizsgálaton kell átesnie. Ezek közé tartozhatnak:

  • Vérvizsgálat,
  • A test röntgenfelvételei,
  • MRI-vizsgálatok,
  • Neurológiai vizsgálatok.

Az orvos néha fizikai vizsgálatot javasolhat. Ennek során ellenőrzik, hogy a beteg jó egészségi állapotban van-e. Ez biztosítja, hogy képes legyen elviselni a műtétet.

Műtét

A törökországi kórházak és egészségügyi központok különböző technikákat kínálnak a hátműtétekhez. Ezek a következők

  • Fejlett endoszkópia, egy modern, minimálisan invazív technológia, amely egy kis, 2-3 mm-es bemetszés elvégzésével jár,
  • Porckorongsérv műtét, az úgynevezett mikrodiszektómia, amely a csigolya egy részének eltávolítását jelenti,
  • Gerincfúzió krónikus hátfájás vagy degeneratív elváltozások esetén,
  • Laminektómia az ágyéki gerinc szűkületének kezelésére,
  • Foraminotómia az idegekre nehezedő nyomás enyhítésére.
  • Corpectomia törés kezelésére, a csontátültetésnek is nevezett műtéttípus, amely a csont eltávolítását és pótlását jelenti,
  • Porckorongpótlás.

Felépülés

A törökországi gerincműtétet követően a páciens 2-3 órára egy lábadozószobába kerül. Ezt követően visszatérhetnek a szobájukba. A kórházi tartózkodás azonban több napig tart. Az orvosi csapatnak figyelemmel kell kísérnie a beteg állapotát.

A beteg számos orvosi kezelésben részesül. Ezek célja a fájdalomcsillapítás javítása. A felépülés általában gyors. A beteg három hét múlva folytathatja a szokásos tevékenységeit.

Milyen kockázatok, szövődmények és mellékhatások vannak?

A törökországi gerincműtét köztudottan kényes eljárás. A műtét során vagy azt követően komplikációk léphetnek fel. A leggyakoribbak a következők

  • Sebfertőzés,
  • Tartós fájdalom,
  • Az érzéstelenítéssel kapcsolatos problémák,
  • Gerincsérülés,
  • Pszeudoarthrosis.

Miért érdemes gerincműtétet végezni Törökországban?

A betegek többféleképpen is véget vethetnek hátfájásuknak. De a törökországi gerincműtét választása jó lehetőség. Lehetővé teszi, hogy magas színvonalú kezelésben részesüljön. Az isztambuli kórházak a legmodernebb felszereléssel rendelkeznek.

Sok törökországi sebész idegsebészetre is szakosodott. Képzettek és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ezek a szakértők ezért bármilyen típusú gerincműtétet el tudnak végezni. A kezelés ára mégsem drága.

A betegek is kihasználhatják ezt a törökországi gerincsebészeti orvosi utazást, hogy felfedezzék ezt az álomországot. Minőségi tartózkodás várja őket.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések

Fáj a gerincműtét Törökországban?

A műtét fájdalommentes folyamat. A páciens általános érzéstelenítést kap. A műtét utáni fájdalom azonban előfordul. Az orvosi csapat azonban gondoskodik arról, hogy a betegnek kényelmes legyen. Különböző kezeléseket kínálnak a szenvedés enyhítésére.

Milyen a gerincműtétek sikerességi aránya Törökországban?

Jó döntés Isztambult vagy Ankarát választani hátműtétre. Törökország jobb kezelést kínál a betegeknek. A török sebészek a terület szakértői. Ezért magas a műtétek sikerességi aránya. Akár 95%-os is lehet.

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom?

A törökországi gerincműtétek esetében a tartózkodás időtartama az elvégzett kezelés típusától és a szükséges utókezelési időtől függ. Egy nagyobb műtét hosszú lábadozási szakaszt igényel. A Boszporusz országában 6 hónaptól egy évig terjedő időt kell eltöltenie.

Hol a legjobb ország a gerincműtétre?

Több ország is kiérdemelte a gerincműtétek vezető célországa címet. Ezek közé tartozik Spanyolország, Magyarország, Thaiföld és India. Törökország azonban kiemelkedik a többi közül. Mindenekelőtt orvosi csapatának szakértelme és kiváló infrastruktúrája miatt értékelik. A betegek jobb ellátásban részesülhetnek. A betegek jobb ellátást kaphatnak alacsonyabb költségek mellett.

Milyen eredményei vannak a törökországi gerincműtéteknek?

A törökországi speciális kezelés gyakran kielégítő eredményt hoz. A fájdalom megszűnik, és a hátfájást okozó problémát megfelelően kezelik. A gyógyulási arány optimális, ha a beteg követi az orvosi csapat utasításait.

Törökországi utazás megszervezése

A törökországi orvosi utazás megszervezése összetett lehet. A legjobb megoldás, ha egy erre szakosodott ügynökségre bízza magát. Céljuk, hogy megkönnyítsék az Ön életét, mind orvosi, mind turisztikai szempontból. Ügynökségünk teljes körű, magas színvonalú szolgáltatást nyújt, beleértve a szállítás, a szállás, a kezelés, a műtét utáni utókezelés és az Ön tartózkodásának megszervezését…..

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️