Az FFS arcának feminizálódása Törökországban

Arcfeminizációt fontolgat Törökországban? Ez a végső útmutató tartalmaz mindent, amit az eljárásról, a gyógyulásról és az isztambuli költségekről tudni kell. Kérjen árajánlatot, és kapja meg a legjobb árat a sikeres törökországi transznemű műtéthez.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi arcfeminizációról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett török sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az egészségügyi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az FFS arcfeminizációs műtét Törökországban?

Az FFS arcfeminizációs műtét költsége Törökországban körülbelül 16 000 euró. Ez az ár tartalmazza a homlokvonal-csökkentő műtétet (1900 €), a szemöldökfelvarrást (1700 €), az arcplasztikát (2700 €), az orrplasztikát (2200 €), a felső ajakfelvarrást (900 €), az állkapocs-kontúrozást (2200 €), az állkontúrozást (1300 €), az ádámcsutka csökkentését (1200 €) és a zsírleszívást (2100 €).

A homlokvonal csökkentése 1900 €
Szemöldökfelvarrás1700 €
Arcplasztika2700 €
Orrplasztika2200 €
Zsírleszívás2100 €
Felső ajakfelvarrás900 €
Állkapocs kontúr2200 €
Genioplasztika (áll)1300 €
Ádámcsutkakisebbítés1200 €

Bevezetés

Az arcfeminizációs műtét (FFS) az MFO ellentéte. Ez a kozmetikai sebészet egy olyan formája Törökországban, amely különösen a transzneműek számára érdekes. A “férfinak” született személynek az a benyomása, hogy saját testének foglya. Ez a páciens ezért szeretné, ha bizonyos szexuális jellemzői egy nőnek lennének. A műtéttel járó technológia nagy segítséget jelent számára kellemetlen érzéseinek enyhítésében, valamint identitás- és önbizalom-problémáinak megoldásában .

De sok cisznemű nő is álmodik arról, hogy kórházi arcplasztikai műtétet végeztessen. Férfias vonásokkal rendelkező arcuk van, és szeretnék nőiesebbé tenni.

Meg kell jegyezni, hogy az arcfelvarrás és a nőiesítő műtét egyike azon személyre szabott kezeléseknek, amelyeket Franciaországban a társadalombiztosítás nem térít meg. Ez az eljárás azonban, bár népszerű, meglehetősen drága.

Így, hogy teljesüljön az álmuk, hogy nőiesebben nézzenek ki, sok páciens a törökországi esztétikai turizmushoz fordul. Ez ma már az Európából és a Közel-Keletről érkező plasztikai sebészeti előfizetők vezető célpontja. Sikerült letaszítania trónjáról Thaiföldet.

Az FFS arcfeminizálás Törökországban történő elvégzése, különösen egy képzett isztambuli esztétikai klinikán, költséghatékonyabb választás. A sikerességi arány is nagyon magas. De a nyújtott szolgáltatások minősége is nagyon dicséretes.

Mi az arc feminizációs műtét (FFS)?

A törökországi arcfeminizációs műtét az esztétikai medicina egy egyedülálló változata, amelyet szakorvos végez. Ez egy kulcsrakész klinikai eljárás, amely különböző sebészeti beavatkozásokat összpontosít az arc vonalainak és vonásainak lágyítására. Az eljárást követően a páciens sokkal nőiesebb megjelenést ér el.

Az FFS az arc és a nyak különböző területeinek módosítását foglalja magában. A legtöbb esetben a műtétet általános érzéstelenítésben végzik. Néha egyetlen műtét is elegendő. De a sebész több műtétet is beütemezhet kórházakban. Meg kell jegyezni, hogy az arc feminizálása kiegészíthető más esztétikai kezelésekkel, mint például :

  • Arcfelvarrás a ráncok és finom vonalak eltüntetésére,
  • Bőrrel kapcsolatos eljárások, mint például a barna foltok eltávolítása,
  • Botox injekciók az arc fiatalítására stb.

Kiknek érdemes alávetni magukat az arc feminizációs műtétjének?

A transznemű vagy nem bináris személyek ideális jelöltek a törökországi arcfeminizációs műtétre . Ők gyakran úgy érzik, hogy arcvonásaik nem felelnek meg a kívántnemi identitásuknak. Az FFS az átalakulásuk kulcsfontosságú szakasza.

Az FFS azonban olyan nőt is elcsábíthat, akinek az arcvonásai túl férfiasak. Ez stressz és kényelmetlenség forrása lehet. Ez a fajta eljárás olyan nők számára alkalmas, akiknek :

  • Túl magas vagy túl zsíros homlok,
  • Túl nehéz vagy túlságosan kiemelkedő szemöldökcsont,
  • Túl széles, túl hegyes vagy túl szögletes áll vagy áll,
  • Túl sötét szemek stb.

Mi a minimum életkor az FFS-hez?

Több forrás szerint már 18 éves korban is bele lehet vágni. Egyes sebészek azonban azt javasolják, hogy a páciensek várjanak legalább 21 éves korukig. Úgy vélik, hogy fizikai és pszichológiai érettség szükséges ahhoz, hogy ilyen átalakulást fontolóra lehessen venni.

Milyen beavatkozásokat tartalmaz az arc feminizációs műtétje?

Az elvégzendő műtéti eljárások a páciens arcának jellemzőitől függnek. Érinthetik az arc felső, középső és alsó részét, valamint a nyaki régiót. A nemi megerősítő arcplasztika az érintett személy kívánságaihoz igazodik. Más szóval a kezelésnek személyre szabottnak kell lennie. Íme, csak néhány a törökországi arcfiatalító szakemberek által végzett beavatkozások közül.

Homlokkontúrozás és szemöldökfelvarrás

A homlokkontúrozás egy nagyon gyakori FFS-technika. Célja a túlságosan kiemelkedő vagy kiálló szemöldök módosítása és a szemhéjak megemelése. Az eredmény nyitottabb szemek és lágyabb arc. A szakembernek több módszer áll rendelkezésére. Elvégezheti a trimmelést, leborotválhatja a csontot vagy használhat csontátültetést.

Orrplasztika

Az orrplasztika Törökországban szintén hatékony módszer az arc nőiesítésére. Az orr szerkezetének javítását foglalja magában . Ez magában foglalja :

  • Az orr méretének csökkentése,
  • Az ívek javítása,
  • Az orr és a felső ajak közötti szög megváltoztatása,
  • Az orrlyukak szűkítése,
  • A csúcs finomítása.

Állkapocs és áll kontúrozása

Az állkapocsvonal korrekciója újdonság az FFS nemet megerősítő műtéti eljárások listáján. A férfiak állkapcsa hangsúlyosabb és szögletesebb. Kerekebbé és lágyabbá kell tenni. A sebész módosíthatja az állkapocscsontot vagy az állkapocs szögét. A cél az ovális vagy szív alakú arc újraalkotása.

Tracheális borotválás

Ez az arcfeminizációs technika nagyon gyakori a transzneműek körében. Az ádámcsutkát csökkenti. A gégemetszés csökkentése a leggyakrabban használt orvosi kifejezés. A szakember fokozatosan eltávolítja ezt a kiálló részt, amely megkülönbözteti a férfit a nőtől.

Zsírleszívás és zsírátültetés

Ezek kiegészítik a nyak és az állkapocs rekonstrukciójára alkalmazott technikákat. Az FFS-specialisták néha azt javasolják, hogy zsírleszívással távolítsák el a felesleges zsírt ezekről a területekről. A páciensnek így határozottabb, karcsúbb állkapocsvonala lesz. De zsírátültetést is végezhetnek bizonyos területek, például az ajkak feltöltése érdekében.

Milyen kockázatai, szövődményei és mellékhatásai vannak az FFS-nek?

A törökországi arcfiatalító műtét melletti döntés nem kockázatmentes. A műtét során komplikációk léphetnek fel. Maga a műtét is generálhat nemkívánatos hatásokat. Íme a műtét után felmerülő problémák.

Az érzéstelenítés kockázatai

Az FFS-t általános érzéstelenítésben végzik. Az altatás allergiás reakciókat, légzési nehézségeket vagy akár halált is okozhat egyeseknél.

Fertőzés és vérzés

A beavatkozás során és után olyan szövődmények léphetnek fel, mint a fertőzés vagy a túlzott vérzés . Az elvégzett bemetszések csúnya hegeket hagyhatnak.

Idegkárosodás

A műtét során fennáll a veszélye annak, hogy az idegek sérülnek. Ez átmeneti vagy maradandó idegkárosodást okozhat. Ez olyan kellemetlen tünetekkel jár, mint például:

  • Bizsergés,
  • Zsibbadás az arcon,
  • Izomgyengeség.

Rossz eredmények

Aműtét eredményének felfedezése nagyon fontos pillanat. A siker aránya magas, ha szakembert hívnak. Ez azonban a páciens valós elvárásaitól függően változhat. Néha az eredmény kiábrándító. Néha még revíziós műtétre is szükség van.

Érzelmi problémák

Az arcfeminizációs műtét nem veszélytelen beavatkozás. Bizonyos megjelenésbeli változást eredményezhet. Ha a változások nem kielégítőek, jelentős az érzelmi stressz kockázata.

Hogyan zajlik a műtét?

Az arc feminizációs műtét Törökországban több szakaszban zajlik. Tudja meg, hogy melyek azok.

Konzultáció

Aki az FFS mellett dönt, annak időpontot kell kérnie egy első konzultációra. Ezen a kezdeti találkozón a szakember köteles részletes tájékoztatást adni a műtétről. Mindenekelőtt el kell magyaráznia a kockázatokat és a szövődményeket. A páciens által feltett minden kérdésre válaszolnia kell. A pácienseknek a szakemberrel közölniük kell elvárásaikat és céljaikat is.

A kozmetikai sebésznek ezen a találkozón morfológiai diagnózist is el kell végeznie. Ez lehetővé teszi számára, hogy azonosítsa azokat az elemeket, amelyeket módosítani kell a kívánt eredmény eléréséhez. El kell mondani, hogy minden páciensnek egyedi igényei vannak. A szakember ezután elkészíti a kezelési tervet és a költségbecslést. A páciensnek időt ad a gondolkodásra. Amikor a páciens aláírja a becslést, az eljárás elindul.

Előkészítés

Ez egy nagyon fontos fázis, hiszen ezen múlik a műtét sikere . A sebész elvégzi a műtét előtti vizsgálatot. Fel kell mérnie a beteg kórtörténetét. A cél az, hogy előre megállapítsa az ilyen műtét egészségügyi kockázatait. A műtétet lemondják, ha ellenjavallatok állnak fenn .

A szakember ezután pontos műtét előtti utasításokat ad. Ezek a kockázatok és szövődmények megelőzését és csökkentését szolgálják. A beteget általában arra kérik, hogy bizonyos gyógyszereket vagy ételeket kerüljön.

A műtét

A sikeres előkészítő szakasz után megtervezik a műtétet. A megbeszélt időpontban a páciens megérkezik a klinikára. Az orvosi csapat elvégzi a műtétet.

A lábadozás

A frissen elvégzett arckifejlesztési műtéten átesett páciensnek különböző hosszúságú lábadozási időszakra van szüksége. Némi duzzanat és kellemetlen érzés jelentkezhet. Az első héten a fizikai aktivitást csökkenteni kell, vagy abba kell hagyni. A varratok eltávolítása körülbelül 15 napot vesz igénybe. A műtét utáni utókezelés a program része. Ennek időtartama az elvégzett műtétektől függően változik.

Miért érdemes FFS-t végezni Törökországban?

Törökország az orvosi turizmus egyik leghíresebb célpontja. Számos modern, magas színvonalú orvosi felszereléssel rendelkező kórház található itt, mint például az ankarai. Az országban számos esztétikai orvoslásra szakosodott sebész is található, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Törökország és Franciaország között mindössze egy óra az időeltolódás. A páciensek így elkerülhetik a jetlag hatásait, például az alvászavarokat és az ingerlékenységet. Mindennek tetejébe az orvosi eljárások költségei is elfogadhatóak. A törökországi arcfiatalító műtét tehát előnyös lehetőség.

Dr. MFO az egyik legelismertebb FFS-specialista a transznemű sebészet területén. Szakértője az arc feminizációjának, a mellnagyobbításnak és a nemi szervek rekonstrukciójának. A klinika Antalyában található, amely egy rendkívül híres turisztikai célpont. Ez a dinamikus város csodálatos strandokkal és gazdag történelemmel büszkélkedhet. Ez a törökországi utazás ideális alkalom arra, hogy felfedezze ezt a kivételes helyet.

Mennyibe kerül az arcfiatalító műtét Törökországban?

A törökországi arcfeminizációs műtét ára több paramétertől függ:

  • Az elvégzendő változtatásoktól,
  • A műtét helye,
  • A sebész tapasztalata és hírneve,
  • A műtét előtti és utáni ellátás költségei,
  • A konzultációs díjak,
  • Az esetlegesen szükséges további kezelések.

Lehetőség van azonban arra, hogy 8500 és 16500 euró közötti ésszerű költségvetésből is élvezhessük az FFS arcfeminizációt és a kiváló szolgáltatást.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


Gyakran ismételt kérdések a törökországiFFS-sel kapcsolatban

Mennyi ideig tart a gyógyulási időszak?

A műtét mértékétől függ. Általában három és négy hét között tart. Ezt követően a páciens folytathatja normális életét.

Milyen eredményre számíthat?

A törökországi arcfeminizációs műtét végeredményének megjelenése 6-12 hónapot vesz igénybe.

Mennyi ideig tart a gyógyulási időszak?

Ez a műtét mértékétől függ. Általában három és négy hét között tart. Ezt követően a páciens visszatérhet a normális élethez.

Milyen eredményre számíthat?

A törökországi arcfiatalító műtét végeredménye 6 és 12 hónap között van.

Lesznek sebhelyei?

A sebésznek bemetszéseket és néha csontátültetést kell végeznie. A műtétet azonban egy képzett és tanúsított szakember gondosan végzi el. Ezután el tudja rejteni a hegeket.

Hogyan készüljek fel a törökországi FFS-re?

A páciensek az összes beavatkozást maguk is elvégezhetik. Például kiválaszthatják a klinikát, felvehetik a kapcsolatot az orvossal, megszervezhetik a szállítást és a szállást. Sok páciens azonban inkább egy külföldi műtétekre szakosodott utazási irodát vesz igénybe, mint például a miénket. Mi megszervezzük az Ön törökországi tartózkodását A-tól Z-ig. Személyre szabott segítséget is tudunk nyújtani Önnek. Egyszerűen töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy hozzáférjen ehhez a szolgáltatáshoz. Vonzó csomagot tudunk ajánlani Önnek.

Hogyan pakolja össze a csomagjait?

A pácienseknek kényelmes ruhát és a tartózkodás és a felépülési időszak alatt szükséges orvosi felszereléseket kell magukkal vinniük. Jó ötlet továbbá, ha könyveket, játékokat vagy egyéb szórakoztató eszközöket is visz magával.

Hogyan gyorsíthatjuk fel a gyógyulást?

A felépülés felgyorsítása érdekében az orvos műtét utáni összes utasítását pontosan be kell tartani. A betegeknek a műtét után is pihenniük kell. Végül fontos, hogy hidratáltak maradjanak.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️